Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] wschód nad Radomiem
witam!
jedno z dzisiejszej wycieczki rowerowej
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img161.imageshack.us/i/dsc7897p1mpram.jpg/)
pozdr!
Piotr_ek
30-07-2009, 19:19
Ładny obrazek.
Być może kadrował bym szerzej. Ale tak ogólnie nic więcej od tego zdjęcia nie wymagam...
:)
pozdr!, P.
Ładnie, tylko tego Radomia nie widać. Chyba, że aż tak się tam pozmieniało - dawno tam nie byłem... ;)
tak nazwałem, bo zawsze jest plener Eikonowy :D, a że teraz przesiaduje w stolicy 3 pasków...:mrgreen:
Bardzo ładna tonacja i światło. Ale jednej rzeczy nie mogę przeboleć: stempla na lewo od drzewek :) .
Marcin T
30-07-2009, 21:29
Ale jednej rzeczy nie mogę przeboleć: stempla na lewo od drzewek :) .
Nie da się ukryć :)
Ale fotografia kolorystycznie bardzo ciekawa.
Bardzo ładna tonacja i światło. Ale jednej rzeczy nie mogę przeboleć: stempla na lewo od drzewek :) .
przeszkadzał mi tam jeden krzrzew...musiałem go wykarczować...;)
przeszkadzał mi tam jeden krzrzew...musiałem go wykarczować...;)
To spróbuj pomęczyć jeszcze raz tak stemplowanie by nie było widać powtarzających się motywów. Zdjęcie jest warte by trochę przy nim jeszcze posiedzieć :) .
Sebastianito
30-07-2009, 21:54
Widać... cholera widać. A światło BDB.
tak nazwałem, bo zawsze jest plener Eikonowy :D, a że teraz przesiaduje w stolicy 3 pasków...:mrgreen:
podoba się :-D
wojtek6308
31-07-2009, 07:45
Bardzo ładny kadr i tonacja :) podoba się.
alfapasje
31-07-2009, 09:38
tak btw jako że zdjęcie już komentowałem, to sie pochwale że ostatnio przejeżdzałem przez Radom. Wyglądał ciut inaczej :) Mniej malowniczo:)
Ładnie, ale zgodzę się uwagą Kultena ;)
borregaard
31-07-2009, 11:19
Wystemplowałeś Radom...przyznaj się....:mrgreen:
tormentol
31-07-2009, 11:32
Ładne światło