Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Refleksje
http://fc09.deviantart.com/fs47/f/2009/207/f/e/fe566c03e4dfe4701561a498e0ba47c7.jpg
Sebastianito
30-07-2009, 09:01
Osobiscie widzial bym to w poziomie. I to chyba tyle co do zdjecia... nie mam wiecej uwag, wysoki sadzie. :d
Marcin T
30-07-2009, 09:23
Ładnie jest. Zobaczymy więcej kolorów ?;)
Kadr ok - ale obróbka to już zdecydowanie nie moje klimaty. Za ciemne, za bure, zbyt wyprane. Rzecz gustu :)
borregaard
30-07-2009, 09:32
Typowa kombinacja z kolorem,jak to u Kultena.Też twierdzę,że to rzecz gustu,poza dyskusją...Ładnie odbite,ale czy ,deczko,nie jaśniej sufit....?
Wolałbym jednak full kolor...:-D
Odbicie jasniejsze niż sufit - a nie powinno być na odwrót ? :>
Mam wrażenie, że za bardzo wyciągnąłeś drzewa i linię brzegową - troszkę nienaturalnie wygląda.
Kolor dla mnie ok, ja lubię ciemne i ponure. Kadr również ;)
BTW: to nie szuflada czasem?
Proac150
30-07-2009, 10:01
Dobry kadr, kolorystyka i lubię ciemne, dobra praca
El_Matsu
30-07-2009, 12:00
Dla mnie trochę sztuczne, przypomina grafikę z gry komputerowej.
Bardzo dobra praca.Ładne odbicie.A kolorystyka...chyba typowa jak na Kultena,czyli masz własny wypracowany styl.
Bardzo dobra praca - nic tu bym nie zmieniał. Podoba się w dokładnie tej formie. Odważnie i zdecydowanie pokazane - daje 5+
A mi się podoba i moim skromnym zdaniem te kolory które są nadają tej fotografii klimatu
Podoba mi się, aczkolwiek, masz lepsze zdjecia w swojej kolekcji.
Właśnie, właśnie... Drogi Kultenie, bardzo Cię proszę o wrzucenie większej ilości zdjęć w mrocznej konwencji. Ja takie bardzo lubię, a zapowiada się ciekawie.
Dzięki, dzięki. Postaram się coś jeszcze znaleźć. A i padło pytanie czy to szuflada i odpowiadam, że foto pstryknąłem kilka tygodni temu przy okazji tego zdjęcia: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=107108, które na dzień dzisiejszy jest moim ulubionym. Te 3 drzewka z kolei to tak przy okazji zrobiłem :D.
Piotr_ek
30-07-2009, 18:53
Solidny warsztat.
Ja natomiast zrobił bym jakieś ciepło zafarbowane b/w.
Kadr I klasa :)
pozdr!, P.
Typowa kombinacja z kolorem,jak to u Kultena.Też twierdzę,że to rzecz gustu,poza dyskusją...Ładnie odbite,ale czy ,deczko,nie jaśniej sufit....?
Wolałbym jednak full kolor...:-D
ja równiez - mz. zbyt ciemna góra
wojtek6308
31-07-2009, 07:50
Dół z odbiciem jest bardzo dobry :) co do góry to rzeczywiście, może odrobinę
za ciemno.