PDA

Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc

gsg9
29-07-2009, 10:28
Witam! Jestem amatorem który bawi się fotografią na własny użytek . Niedawno znajoma poprosiła mnie o zrobienie kilku zdjęć na jej weselu . Wiem że to bardzo trudny temat ( nie ma to być praca zarobkowa ) i nie zamierzam w ten sposób zarabiać na chleb . Na uroczystości ma być obecny inny chyba zawodowy fotograf więc mam komfort że jak coś nie wyjdzie to tragedii nie będzie . Tym niemniej chciałbym wypaść jako tako i zdobyć nowe doświadczenia . Sprzęt jakim dysponuję nie jest predysponowany do tego rodzaju fotografii i mam tego świadomość (w stopce) Prosił bym zatem o ogólne porady dotyczące fotografii ślubnej ( i nie chodzi mi tu o ustawienia typu balans bieli lub czas z tym dam sobie radę) Proszę o podpowiedzi i nie bijcie za to że się porywam z motyką na słońce :-)

misha123
29-07-2009, 11:23
Czesc,

zerknij kilka postow nizej. O to samo mniej wiecej pytalem.
Duzy zasob informacji do przekopania jest pod ponizszym linkiem:
http://www.google.com/custom?domains...earch=1&title=

Jesli to ma byc tylko wesele, to masz duze pole do popisu i nieduzo stresu.
Baw sie po prostu pstrykaniem i nie wtykaj sie pierwszemu, ktory na tym zarabia.
Najlepiej w sumie, to z nim pogadaj przed impreza. Powie Ci co bedzie robil i na pewno bedzie sie lepiej czul, jak sie go spytasz, czy mozesz go w jakis sposob uzupelnic, nie przeszkadzajac :)

powodzenia
Michał

gsg9
29-07-2009, 11:42
misha123 Wielkie Dzięki!!!