Zobacz pełną wersję : wywoływanie filmów cz-b we Wrocławiu
Wiem o:
1) Fotocentrum #1 (ul.Odrzańska 24) cena: 15zł
2) Foto A.G.A. (ul. Kuźnicza 14/1a) cena: 7zł
jeśli zna ktoś jeszcze jakieś miejsca we Wro gdzie można wywołać negatyw BW proszę o info (ew. koszt takiego wywołania)
Najlepszym miejscem do wywołania negatywu BW jest twoja łazienka. Jest to proces tak prosty, tani i szybki, że szkoda butów na butowanie do minilabu. Przy zachowaniu minimum staranności nie sposób tego spieprzyć.
Dokładnie. Koreks 50-100 zł, zostaje na stałe. Chemia w granicach 30 zł na dobre kilka - kilkanaście rolek. 30-35 min roboty i po sprawie.
doskonale zdaje sobie z tego sprawe i juz kompletuje zestaw do samodzielnego wywolywania, jednak czasami po prostu brak czasu lub ochoty, wiec pytam alternatywnie.
Odświeżę - Gdzie we Wrocławiu najszybciej i najtaniej, a jeszcze najlepiej - wywołam czarno białego HP 5??? :) Foto Aga jest wciąż najatrakcyjniejszy?
"Pod Dachem" na Komandorskiej (okolice DH Astra). Cena to bodajże 11zł.
Bardzo dziękuje
Za darmo u mnie :D, mam Xtola.
A samemu?
pół godzinki roboty, frajda gratis ;-)
Pozdrawiam
Pat
Astra to nie ta strona miasta - zapewne chodzi o okolice Hali Targowej Arena
Ostatnio rysują niestety filmy :(
O to to - wiedziałem że coś pokręcę. Dziękuję za sprostowanie.
Jakby ktos wywolywal w domowych warunkach, chetnie wpadlbym z piwkiem, zobaczyc i podpytac co i jak. :) Sam sie troche niesmialo przymierzam do analoga, z mysla o samodzielnym wywolywaniu... ;)
Ja piwa nie piję, ale w domowych warunkach wołam. Jak jesteś chętny to możemy coś wywołać.
Ja piwa nie piję, ale w domowych warunkach wołam. Jak jesteś chętny to możemy coś wywołać.
Ja bardzo chętnie, ale niestety odległość to uniemożliwia...
Co do zakładu "Pod dachem" - za 36 klatek HP 5 zapłaciłem 13 zł, zajęło im to 2 h, super profesjonalne podejście, nie wiem jak z rysowaniem, ale właściciel prezentował mi film w rękawiczkach, a klatki dostałem do oglądania pocięte w koszulce... Polecam.
baqers - wywolujesz w Jeleniej czy Wroclawiu?
W swieta odkope analoga, kupie filmy i zaczne sie bawic. Przy okazji przekopie graty, bo gdzies caly sprzet do wywolywania mam, musze zobaczyc co to i czego ewentualnie brakuje. ;)
wołam we Wrocławiu, skanuję też.
Zrobiłem dziś pierwsze odbitki cz-b , też we Wrocławiu, bomba! :D
filipwrx
11-01-2010, 14:30
Nie oddawaj nigdzie. Biorą kupe kasy a kiepsko wykonują swoją prace.