PDA

Zobacz pełną wersję : sb-600 oslona wspomagania AF problem :(((

onia
28-07-2009, 11:27
Witam serdecznie mam takie problem będąc w plenerze i robiąc zdjęcia w nocy na ognisku zaginęła mi pewne cześć od lampy sb-600. Chodzi mianowicie o ten czerwony plastyk zasłaniający diody od wspomagania AF ...

W nikonie nie maja ... trzeba czekać powyzej 2 tygodni może ktoś z was się orientuje gdzie można by coś takiego zakupić ? ewentualnie ktoś miałby ochotę mi to sprezentować ;) mam w planach wesele i przydało by się to zakryć bo nie wygląda zbyt "optymistycznie" i estetycznie bez tego ... za pomoc z góry dziękuje :)

jacek.gold
28-07-2009, 11:33
oj to musiała być impreza że aż się plastiki odklejały
ebay pewnie ma ale nie wiem czy było by szybciej

onia
28-07-2009, 11:57
Znalazłam jedna sztukę 14$ ... z innej beczki jeżeli lampę mam na gwarancji ... będzie to naprawa gwarancyjna ?

stachmuszel
28-07-2009, 12:16
Nie będzie to naprawa gwarancyjna. Jak zgubisz drzwi w samochodzie to gwarant założy Ci nowe w ramach gwarancji?
Pozdr.

onia
28-07-2009, 16:22
w sumie racja ... tylko tez jest problem tej natury ... dlaczego te drzwi odpadły :)

luxius
11-08-2009, 01:21
małe tego, że nie gwarancyjna, to sie jeszcze moze okazac, ze grozaca utrata gwarancji, jesli np przyznasz sei, ze upadla

jesli mozesz to moze poszukaj innego serwisu do zalozenia tego kawalka niz nikon polska, moze wyjsc szybciej i taniej

luxius
11-08-2009, 01:24
... będąc w plenerze i robiąc zdjęcia w nocy na ognisku zaginęła mi pewne cześć od lampy sb-600. Chodzi mianowicie o ten czerwony plastyk ...

Sorry, za OT, ale mnie to poprostu rozbawiło :D:D:D