Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Rage
Gdzieś tam w chmurach kryje się Gerlach ....
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img508.imageshack.us/img508/5379/rage2.jpg)
borregaard
28-07-2009, 09:58
A jakby tak troszkę mniej głębokie cienie...?
Jest ładnie,posępnie...żeby nie powiedzieć ,że ma klimat...:mrgreen:
Ale powiało grozą...
Świetna fota :D
Całe ich piękno pokazałeś
Andrzej mówi, żeby mniej ten tego w cieniach - a ja się zastanawiam czy jeszcze lekko przykontrastować... :)
Fota świeża, wczorajsza, spod Lodowego. Dzięki za komentarze.
Andrzej mówi, żeby mniej ten tego w cieniach - a ja się zastanawiam czy jeszcze lekko przykontrastować... :)
Fota świeża, wczorajsza, spod Lodowego. Dzięki za komentarze.
Nie martw sie tym.....wszystko zalezy od monitora....
Nie zajmujemy sie tym profesjonalnie to po co nam monitor drozszy od puszki??
Oczywiscie kalibracja nie zaszkodzi.....ale z doswiadczenia wiem ze i tak znajda sie tacy co beda narzekac:D:D
Dobra fota...! Tak zostaw!
ja bym nic nie zmieniał taki klimat jest swietny, bdb zdjecie - gratki :-D
borregaard
28-07-2009, 10:50
Ja tak sobie tylko gdybam bo wcale mi nie przeszkadzają kontrasty takie jak pokazałeś.Zrobiłem sobie wersję bardziej,tylko deko,soft i też jest pięknie...:-D
Nie zajmujemy sie tym profesjonalnie to po co nam monitor drozszy od puszki??
Oczywiscie kalibracja nie zaszkodzi.....ale z doswiadczenia wiem ze i tak znajda sie tacy co beda narzekac:grin::grin:
A dobry monitor czy laptop,to rzecz niezbędna.Kalibracja cykliczna też.Wkurzają mnie teksty..sory,ale obrabiałem na laptoku...i co z tego..?
Jeśli nie mam na paliwo,to po co auto...? Nigdy się nie dowiem jaka jest przyjemność z jazdy i co ono potrafi....
tormentol
28-07-2009, 11:27
Świetne zdjęcie, posępne i ponure. Bardzo mi pasuje. Też wydaje mi się, że jeszcze minimalnie można by wzmocnić kontrast, ale tak też jest git.
Dla mnie zdjęcie rewelacyjne ale zgadzam się z Andrzejem. Można by ciupkę więcej detali pokazać w tych cienaich. Czyli ciągle niech tam będzie ciemno i kontrastowo ale troszkę mniej czerni miejscami.
Marcin T
28-07-2009, 15:52
Jest klimat.
Fotografia jest świetna.
Tak- kapitalna fotografia.
Palce lizać, piękne zdjęcie.
malasana
28-07-2009, 18:23
Wow - ale zdjecie. Przepiekne! A b/w pasuje tu idealnie.
Sebastianito
28-07-2009, 18:30
Jestem nowy na tym forum i nie powinienem się narażać ale co mi tam... raz się żyje. Mianowicie Kulten i p. Andrzej czepiają się czerni. Dla mnie jest wręcz idealnie! Prześwietna fota z klimatem. ani nie za dużo chmur, ani nie za dużo gór. Dla mnie idealnie. powiesił bym u siebie na ścianie...
andrzejp
28-07-2009, 19:23
Bardzo dobre zdjęcie, ma swój klimat, charakter,
ja także bym nic nie zmieniał, u mnie jest idealnie.
Jestem nowy na tym forum i nie powinienem się narażać ale co mi tam... raz się żyje. Mianowicie Kulten i p. Andrzej czepiają się czerni. Dla mnie jest wręcz idealnie! Prześwietna fota z klimatem. ani nie za dużo chmur, ani nie za dużo gór. Dla mnie idealnie. powiesił bym u siebie na ścianie...
A ja jestem od dawna i narażam się każdemu :D i powiem Ci - masz rację !
Wracam tu kolejny raz i kolejny raz nie rozumiem co komu ta czerń przeszkadza w tym zdjęciu.
Jest fantastyczne.
Chciałbym umieć pokazać tak góry :)
Mi sie zawsze podobaly chmury spowite lekkimi chmurami. Nawet gdzies pewnie jeszcze mam pstryk siebie samego na takim tle z ktorys wakacji. "Piekielnie" to wyglada ale przez to wlasnie mi sie podoba. Ciekawe jak wyglada w kolorze. Wrzuc jesli mozesz.
...Wrzuc jesli mozesz.
Autor pokazał co pokazać chciał... To, że niektórzy maja "smaka" na inny wymiar, nie znaczy że łaknienie zostanie zaspokojone...
Nie dawaj koloru AUTORZE - to moja prośba ... jest to co być miało - pozdrawiam
Ej tam.. to byla tylko luzna sugestia powodowana ciekawoscia. Nie bic za to. A przynajmniej nie za mocno.
Brak zastrzeżeń, ładnie jest.
Przepiękna praca.
Duży format i na ścianę.
Jestem pod ogromnym wrażeniem i szczerze wyznam: zazdroszczę posiadania.
Kolor zniszczyłby to zdjęcie.
.
Dziwne w formacie, dziwne w kadrze, ale strasznie mi się podoba :-D
Proac150
29-07-2009, 21:10
Ta praca ma jedną dużą wadę, nie jest mojego autorstwa. Cudo.
Piękne, nic tylko wieszać na ścianę :)