Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Po prostu- Bogusia
Witam wszystkich po dość długiej przerwie :) Wstawiam przerobione foto Bogusi którą tutaj doskonale znacie :) Czekam na opinie, rady i komentarze :)
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img9.imageshack.us/img9/4333/miksbogna21.jpg)
Pozwole sobie podzielić na a i b :-P 1b - Bogusia ma śliczne oczy i zdecydowanie wole wersje z otwartymi oczkami :)
Osobiście nie lubię aż takiej ingerencji w zdjęcie. Jakieś sztuczne bliki na dole, zielone włosy na górze... Bogusia jest piękna kobietą, pokazać ją można delikatnie i bez zbędnych udziwnień. Pozdrawiam.
Wszystko w fotografii i sztuce jest kwestią gustu :)
Byc moze, ale bliki to słaba moda na obróbke. Same w sobie ujęcia są baaardzo fajne.
a mi się podoba :D nawet karpia złapałem jak zobaczyłem :P
superkomornik
28-07-2009, 13:20
Myslę ze o wieeele lepiej było by bez tych udziwnień.
Oba są bardzo ładne. Obróbka to kwiestia gustu, aczkolwiem mi sie podoba. Jeżeli miałbym wybierać której to Bogusie z otwartymi oczami. Pozdrawiam
bardoz mis ie podobaja....
gratuluje novika
przyzwoite foty spaprane obróbka. Jak dla mnie kosz niestety.
ehh stock :)
ty si enigdy nie zmienisz :P
Mi sie podobają, ale wersja z otwartymi oczami lepsza.
Kraftsman
28-07-2009, 18:44
Dla mnie tak sobie. O co chodzi z tym czymś na twarzy? To chyba nie bielizna? ;-)
ehh stock :)
ty si enigdy nie zmienisz :P
jak widzisz to nie tylko moje zdanie. Podobają mi się niektóre foty Noviki. Niestety nie te. Wybrała taki sposób obrobienie fotografii który do mnie kompletnie nie przemawia.
Fajnie wyszła twarz na lewym zdjęciu, bez oczu. Dobry pomysł. Jakoś mi ta modelka nie pasuje, oczy także, zatem wolę wersję z zamkniętymi. Ale brak mi trochę... otoczenia, a to co jest mi nie pasuje niestety. Gdyby chcieć perfekcyjnie zrobić zdjęcie należaloby bardzo symetrycznie ułożyć tę hustkę i prawdopodobnie pokombinować coś z tłem i światłem. Mi się w pierwszym momencie nasuwa kolor czerwony i krwawo czerwony, z holenderskich uliczek, że tak powiem. Ale chyba raczej jakiś zdecydowany kolor i to mocno nasycony.