PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] NATALIE (plener NKP PARADIZO)

missbizarre
27-07-2009, 08:45
idąc za przykładem kolegi Krzyśka ;) pokazuję co popełniłam z Natalią, na razie jedno :)

1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img41.imageshack.us/i/natalia0032bewu4web.jpg/)

P.S. Dzięki Tadziu :) :*

w4syl
27-07-2009, 09:24
Ładne ładne ... ma swój klimacik ... brawo!

wilk325
27-07-2009, 09:29
Dzięki Tadziu :) :*

Nie ma za co, cała przyjemność, również z oglądania tego zdjęcia po mojej stronie:)

everyman
27-07-2009, 10:45
Miło, spokojnie, romantycznie... jak już mówiłem podczas przeglądania na aparacie: podoba mi się. ;)

Luźna gumka
27-07-2009, 18:25
Patrząc na Twoje i Krzyśka foty, to ja swoich już nie wystawię :-P

para_wodna
27-07-2009, 19:14
przychylam sie do opinii powyzej pt. 'ladne ladne' ;)
stylizacja przednia.

Briesenen
27-07-2009, 19:17
Patrząc na Twoje i Krzyśka foty, to ja swoich już nie wystawię :-P

Kondziu nie wstydz sie, wyslij paczke i do pracy :P

mOSAd
28-07-2009, 03:35
Świetna fota...... Ale ja niestety ale się przyczepię jednej rzeczy.... Jak zwykle ;) Osoby nie lubiące dziwnej krytyki i czepialstwa mogą dalej nie czytać :)

A zatem uwaga....

Trochę to trudno wyjaśnić, ale mam nadzieję, że mi się uda, a nie mam czasu w tej chwili na rysowanie szkiców poglądowych... W każdym razie chodzi o to, że stworzyłaś wrażenie baardzo dużej i ciężkiej głowy. Jej tyłu i czoła dokładniej. Wygląda to trochę tak, jakby modelka była taką typową kosmitką z ogromną i powiększoną czaszką. Pierwszy raz odniosłem takie wrażenie, ale niestety odniosłem. Nie wiem czego to zasługa, ale że ogniskowa długa, to zapewne jest to zasługa dziwnego kąta patrzenia oraz światłocienia. No chyba, że mam przywidzenia i tylko ja to widzę. Wtedy jesteś ocalona i zdjęcie jest ok. Ale, że cały czas jednak wrażenie zniknąć nie chce, to znalazłem sposób jak je usunąć. Wystarczy obciąć górę klatki trochę. No może nie tak trochę - dość mocno, zanim zacznie się krzywizna czoła prostować. Według mnie to pomaga, ale późno już, może Pepsi zaczęła działać i plotę niestworzone historie.

Jakby co, to super fota!

missbizarre
28-07-2009, 10:44
Kondziu nie wstydz sie, wyslij paczke i do pracy :P

żeby mi tylko nie napaskudził pod fotką :D ;P

osad - Ty to potrafisz.... :D ale i tak dzięki że Ci się chciało :)

Zaziel
28-07-2009, 11:23
Świetna fota...... Ale ja niestety ale się przyczepię jednej rzeczy.... Jak zwykle ;) Osoby nie lubiące dziwnej krytyki i czepialstwa mogą dalej nie czytać :)

A zatem uwaga....

... W każdym razie chodzi o to, że stworzyłaś wrażenie baardzo dużej i ciężkiej głowy. Jej tyłu i czoła dokładniej. Wygląda to trochę tak, jakby modelka była taką typową kosmitką z ogromną i powiększoną czaszką.

Ale ona ma taką głowę buhahah :D