Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spiski zachód
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img193.imageshack.us/img193/5250/spiskizachodduze.jpg)
Al Koholik
25-07-2009, 20:30
łoł! ale ci zaświeciło...
To był jedyny zachód w ciągu tygodnia gdy były jako takie warunki jeśli chodzi o światło, potem już gorzej.
Marcin T
25-07-2009, 20:36
W dole Sromowce Wyżne?
Ładnie wyszło.
Ohoho, aleś trafił światełko panoćku :mrgreen: Rewelka widok i kadr. Pięknie.
Jedna uwaga - na niebie widzę ślady (kółka) po stemplu, czy to jakieś kawałki blika/flary ?
Mark Kowalczyk
25-07-2009, 21:00
Fantastyczne !!!
Pablo 77
25-07-2009, 21:24
Świetnie uchwycone,czuc ogromną przestrzeń,której dodatkowo dopisało światło:)
Podoba się bardzo.
bardzo ładnie z tymi świetlnymi kontrastami i ładną kolorystyką - fotka zyje :-D
tormentol
25-07-2009, 22:08
Fajnie czuć przestrzeń, dobrze, że taki duży rozmiar. Podoba się.
zawaliste - to jest to,,,, super
alfapasje
25-07-2009, 22:45
no to Piotrek wyjechał :) Dla mnie bomba! Warunki wykorzystane idelanie.
Pięknie to pokazałeś.
Jak dobrze, że przelałeś ciepło tego światła.
Wspaniała gra świateł i przepiękny widok.
Dziękuję Ci za tę fotografię. To jest jedna z takich, które motywują do dalszej pracy.
Nikonozaur
25-07-2009, 23:23
Pięknie oddana perspektywa, światła i cienie są tam gdzie być powinny tworząc wspaniałą przestrzeń. Kolory bez pudła Bardzo mi leży.
Piotr_ek
26-07-2009, 00:10
Mi się nie podoba :)
joke :)
pozdr!, P.
Bardzo ladne. Jak jestes jeszcze w tamtych okolicach to wybierz sie switem zobaczyc Spiski Hrad. A noz widelec trafisz na mlge scielaca sie u jego podnoza. Basniowo potrafi to wtedy wygladac.
Och, jest na co popatrzeć i to z ogromną przyjemnością! :-D. Krajobraz przepiękny, a światełko ...miód - malina.
Piękne światełko, świetny kadr i ta przestrzeń :D
borregaard
26-07-2009, 08:49
O ku........nia fajnie..:-D
Swietny kawalek fotografii.......jedynie widoczne kola (chyba po maskowaniu) troszke szpeca....poza tym...znakomite!
Dzięki wszystkim za komentarze :)
Pieknie i szeroko - złociscie i świetliście, aż chce się zaczerpnąć życia pełną piersią jak zdrojowej wody w upalny dzień. Gratki!
Oryginalny nie będę bo zdjęcie fajne i niema jak go pojechać :)
Porostu chciało by się wejść w kadr i spacerować tym stokiem...
Jest nieźle :)
Bardzo ładny kadr i światełko
kadr i kolorystyka bardzo ładna ;)
ale zastanawiają mnie te ciemniejsze kółka w prawej części kadru między podłogą a ciemnymi chmurami.
jak się tak mocniej przyjrzeć to je widać, i mnie rozpraszają w tej fotografii, czyżbyś przyciemniał jasne partie chmur :?:
Bardzo poprawnie. Podoba mi się.