Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Icy Tears of Eternity
*
http://fc07.deviantart.com/fs49/f/2009/178/3/7/37177153410011b5b2bad255ac766957.jpg
*
Proszę tylko o nie pisanie nic w kontekście grafiki. Zdjęcie powstało na kanwie zabawy świateł z cieniami. Wszystko to po to, by wydobyć zamierzoną fakturę śniegu oraz wskazać jedyny i właściwy kierunek ku centrum :D.
Nikonozaur
22-07-2009, 22:03
Wchodzę tu, do Ciebie trzeci raz i za żadne skarby nie leżą mi plamy po obu stronach pięknego śniegu prowadzącego do centrum.
pietrobas
22-07-2009, 22:09
Kurcze, nie rozumiem przesłania.
No ale śnieg w lipcu ? ;)
A mi się podoba, żeby jeszcze te świerki po środku się świeciły :)
tormentol
22-07-2009, 22:42
Coś dla miłośników lewej ścieżki, mi pasuje ;)
Piotr_ek
22-07-2009, 22:49
Marcinie a gdyby tak odrobinę więcej światełka na tej choineczce w centrum kadru ?
Oczywiście to tylko moja drobna sugestia. Zdjęcie bardzo mi się podoba. W ogóle w ciekawy sposób podajesz nam tereny górskie...
pozdr, P.
Pierwszy raz coś pomarudzę :mrgreen:
Pas po lewej + LG troszkę za ciemny w stosunku do pozostałej części.
Faktura sniegu - marzenie.
Ale tak powyginać choinki ? :mrgreen:
Kadrowanie świetne
Żeby nie było. Mam świadomość, że ta praca może nie podejść wszystkim. Ale ze swej strony lubię zwykłe tematy podane w bardziej niezwykły sposób. Podane na zwykło ginie w pamięci :D .
Z uwagą Piotra zgadzam się, mogłem drzewku dać więcej światełka. Z uwagą Szuwarka tez się zgadzam :D .
Wchodzę tu, do Ciebie trzeci raz i za żadne skarby nie leżą mi plamy po obu stronach pięknego śniegu prowadzącego do centrum.
mnie Marcinie na tej fotce zdecydowanie zabrakło swiatła, szczegółnie LG - wyszło zbyt szaro, a poniewaz sam motyw nie jest zbyt porywajacy, to w połączeniu z brakiem światła niestety tym razem ja jestem na nie :-D
Lipiec jest... nie przypominaj o zimie :(
Zdjęcie ok, ale z uwagami kolegów.
borregaard
23-07-2009, 10:05
W sumie coś innego niż zwykle i to się chwali.
Fakturka śniegu ładna - cel zrealizowany :) Ale powiem Ci, że powinieneś zastanowić się nad wymyślaniem tytułów piosenek dla kapel black metalowych :D Tytuł porywający hehe. Szkoda, że na fotce zabrakło światła.
Proac150
23-07-2009, 20:25
Ciekawie zrobione, podoba się (szczególnie faktura śniegu )