PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] tup, tup, tup

kabal
22-07-2009, 19:58
co mam napisać... ot fotka

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.kabalphoto.pl/photoweb/sand13.jpg)

bieluś
22-07-2009, 20:04
mi się podoba

Leatherface
22-07-2009, 20:09
Widziałbym tu bardziej konkretny wyraz twarzy, np. jakiś złowieszczy uśmieszek, bo jest tak troche nijako pod tym względem imo. Poza tym ok :)

swiatlo
22-07-2009, 20:19
Dla mnie fajnie bo sexy. Z taką dziewczyną sam bym się chętnie w tym błocie potaplał... :)
Tylko dlaczego sam nie lubisz swoich zdjęć skoro je nazywasz "ot fotka"? Jak ich sam nie lubisz to czemu pokazujesz? A zdjęcie jest akurat dla mnie dobre, więc o co ta asekuracja?

P.S. A poza tym to tytuł powinien być "chlup chlup chlup".... :)

kabal
22-07-2009, 21:21
Dla mnie fajnie bo sexy. Z taką dziewczyną sam bym się chętnie w tym błocie potaplał... :)
Tylko dlaczego sam nie lubisz swoich zdjęć skoro je nazywasz "ot fotka"? Jak ich sam nie lubisz to czemu pokazujesz? A zdjęcie jest akurat dla mnie dobre, więc o co ta asekuracja?

Ja po prostu nie dorabiam do zdjęć ideologii. To nie asekuracja, to podstęp ;) jeśli zdjęcie się spodoba mimo takiego, a nie innego wprowadzenia to znaczy... że jest przyzwoite/dobre. Staram się też przez to, sam nabrać dystansu do swoich prac.

monikowska
22-07-2009, 21:55
Ja po prostu nie dorabiam do zdjęć ideologii. To nie asekuracja, to podstęp ;) jeśli zdjęcie się spodoba mimo takiego, a nie innego wprowadzenia to znaczy... że jest przyzwoite/dobre. Staram się też przez to, sam nabrać dystansu do swoich prac.

mnie się też moje fotki nie podobają, zawsze zielenieje z zazdrości oglądając prace innych...

wracając do zdjęcia - chętnie zobaczyłabym je w kolorze :)

kabal
22-07-2009, 22:55
mnie się też moje fotki nie podobają, zawsze zielenieje z zazdrości oglądając prace innych...

wracając do zdjęcia - chętnie zobaczyłabym je w kolorze :)

ja nie mówię, że mi się moje zdj nie podobają... jakby tak było to bym ich nie pokazywał.

koloru zdecydowanie nie będzie :)

Widziałbym tu bardziej konkretny wyraz twarzy, np. jakiś złowieszczy uśmieszek, bo jest tak troche nijako pod tym względem imo.

... i nóż w ręce albo pistolet. No, tak - oczywiście ;)

blady_kriss
22-07-2009, 22:59
Świetna praca, może troszkę mniej nad głową jak dla mnie. Mina modelki jak dla mnie jest ok, że też udało Ci się ją namówić na taką kąpiel ;)

swiatlo
22-07-2009, 23:03
Świetna praca, może troszkę mniej nad głową jak dla mnie. Mina modelki jak dla mnie jest ok, że też udało Ci się ją namówić na taką kąpiel ;)

No tak, i też przez cały czas się zastanawiam kto porobił ślady palców na jej udach. Bo nie ona sama.
A u nas się uczy - modelek nie wolno dotykać! :)

kabal
22-07-2009, 23:05
No tak, i też przez cały czas się zastanawiam kto porobił ślady palców na jej udach. Bo nie ona sama.
A u nas się uczy - modelek nie wolno dotykać! :)

Tu problemu nie było... na sesji był jej facet i robił za asystenta :)

swiatlo
22-07-2009, 23:06
Tu problemu nie było... na sesji był jej facet i robił za asystenta :)

Czyli to on się z nią taplał! Czy to uwieczniłeś?

blady_kriss
22-07-2009, 23:09
Czyli to on się z nią taplał!

"taplał" eheheh to tak się teraz mówi ;)
sorrki za OT.

badi
23-07-2009, 00:08
lezy!

nie ma crosa! ;]

ino bym lekko w prawo przesunal aby bylo chamsko rowno z obu stron... ale ja skrzywiony jestem...

generalnie biebrzanska moc!

na sesji był jej facet i robił za asystenta :)
rozmawialismy o tym ostatnio na piwie. nie rozumiem demonizowania facetow modelek, dlugo nie zapomne jak, pare lat temu, na jednej sesji chlopak (kark) dosc stanowczo namawial mi modelke a moze by tak akty, a jak nie to.... jeszcze 2 h luzem dasz rade, itd. ino trza podejsc po ludzku po czlowieczemu, a nie jak do 5tego kola u wozu.

Komandos
23-07-2009, 06:25
Podoba się i to bardzo.

kabal
23-07-2009, 08:49
rozmawialismy o tym ostatnio na piwie. nie rozumiem demonizowania facetow modelek, dlugo nie zapomne jak, pare lat temu, na jednej sesji chlopak (kark) dosc stanowczo namawial mi modelke a moze by tak akty, a jak nie to.... jeszcze 2 h luzem dasz rade, itd. ino trza podejsc po ludzku po czlowieczemu, a nie jak do 5tego kola u wozu.

Dokładnie. Mi się ten facet bardzo przydał. Trzymał blendę, oglądał zdjęcia, pomagał w charakteryzacji - koleś się naprawdę zaangażował. Przy tym nie wchodził mi w drogę, nie powiedział nawet słowa jak układałem modelce sukienkę (opuszczałem ramiączka).

Jacek S
23-07-2009, 08:58
Pięknie!!!
Pokaż więcej z tej sesji!

Rozumiem, że to chyba ta sesja, w związku z którą pytałeś się w innym wątku, czym ubrudzić modelkę?
Fajnie to wyszło!

kabal
23-07-2009, 09:06
Pokaż więcej z tej sesji!

Rozumiem, że to chyba ta sesja, w związku z którą pytałeś się w innym wątku, czym ubrudzić modelkę?
Fajnie to wyszło!

Było już jedno wcześniej: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=107012
Będzie jeszcze może jedno

Tak, to ta sesja której dotyczyło pytanie w wątku nt. brudu :)

Jacek S
23-07-2009, 09:19
No i super!

kabal
23-07-2009, 09:24
Mnie się o tyle podobało, że przy obróbce mogłem zupełnie olać usuwanie niedoskonałości skóry itp. :-D

Tu wielkie podziękowania dla modelki: http://www.maxmodels.pl/arieszek29.html która cholernie zmarzła podczas sesji, ale znosiła wszystko bez nawet jednego jęknięcia :)

Uysy.
23-07-2009, 09:31
ot fotka
Nawet mnie nie denerwuj. Świetne. Nawet nie szkoda koszuli ;)

... i nóż w ręce albo pistolet. No, tak - oczywiście ;)
Prędzej wąż asenizacyjny :mrgreen:

sevenoo
23-07-2009, 10:00
oj sie umorusała:)
fajne jest

Gimmickz
23-07-2009, 10:09
rzeczywiście klimat fjany, tlyko brakuje troche gry modelki.. ogolnie fota mi się podoba.

bth
23-07-2009, 10:11
Dla mnie bardzo spoko - przerażające niczym z horroru!