Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Kasia na zimno
coś mi nie pasi, ale to chyba mina modelki...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/07/3745169079_120e82722d_o-2.jpg
źródło (http://farm3.static.flickr.com/2484/3745169079_120e82722d_o.jpg)
Mina jest ok, ale to ucho wyszło dość zabawnie :)
A mi się zdaje, że jednak kadr... Jakoś tak nie proporcjonalnie wygląda...
za to w oczkach widac cala historie swiecenia;). Fajna fotka, ale faktycznie ucho wyszlo monstrualne;)
elfik :) - faktycznie uszko wyszło inaczej niż bym chciał.
Gimmickz
23-07-2009, 10:19
ucho i mina trochę nie tęga... spojrzenie fajnie.. ale usta tak już mniej... albo zamknąć, albo otworzyć szerzej... wygląda jakby byłą w trakcie zmiany pozy/miny...
Mnie nie pasuje kolor w cieniach. Strasznie siny, kojarzy mi się z rozkładem i plamami opadowymi.
abre - przykro mi, że masz taki uraz :D nie jedz tylko jagód, ani śliwek.
Spojrzałem na zdjęcie - i mówię - jest git, dopiero po przeglądnięciu postów dochodzę do wniosku, że faktycznie coś z uchem jest nie halo, ale tylko przez wcześniej przeczytaną sugestię... wątpię, żebym "bez podpowiedzi" skupiłbym się na tym.
Aha - no i tytuł udany ;)
Leatherface
23-07-2009, 18:17
Ucho jak u Myszki Minnie :D Ładny portret.
Mnie nie pasuje kolor w cieniach. Strasznie siny, kojarzy mi się z rozkładem i plamami opadowymi.
:shock: ?
Co do zdjęcia... podoba mi się :) Wydaje mi się że wrażenie że coś jest "nie tak" powoduje kadr... jest za dużo dołu.
Pozdrawiam.
krokodyl-lodz
26-07-2009, 22:50
ogólnie super... ale ucho faktycznie :)
para_wodna
27-07-2009, 20:35
ładny portrecik, dziewczyna na pewno w niebowzięta, a kolejny sznureczek chętnych ustawia się przed Twoim obiektywem :)
:shock: ?
Co do zdjęcia... podoba mi się :) Wydaje mi się że wrażenie że coś jest "nie tak" powoduje kadr... jest za dużo dołu.
Pozdrawiam.
przed wrzuceniem miałem zagadkę - czy lepiej nie ucinać korali i dać za dużo dołu, czy uciąc korale i kadrować po swojemu ... :) wszystkie mam bez korali, więc uparłem się w tym przypadku na widoczne korale.
W normalnych warunkach zdejmuję modelkom wszelkie ozdoby i inne przeszkadzajko-rozpraszaczki uwagi, ale w tym przypadku poprosiłem aby je zostawiła. To miał być przełom do zdjęć komercyjnych :).
Pozdrawiam
Andrzej