Zobacz pełną wersję : Problem z PSE 7
Witam,
Chciałbym kupić PSE 7,więc żeby go sprawdzić ściągnąłem triala,przy otwarciu chce aby podać 24 cyfrowy nr kodu,
nie wiem dlaczego,czy ktoś może mi to wyjaśnić dlaczego tak się dzieje.
Pozdrawiam
Nikt mi nie odpowie,chcę przetestować ten program a tu zonk.
Pozdrawiam
Przeczytaj dobrze co Ci PSE napisał i wybierz opcję "I'd like to use this product on a trial-basis (Free for 30 days)"
Dzieki za odpowiedz,nic mi nie napisał po otwarciu triala zaraz go blokuje i chce kodu,troche to dziwne
Istnieje możliwość, że na tym kompie miałeś go już kiedyś zainstalowanego? (nawet bez Twojej wiedzy, np ktoś z rodziny na chwilę zainstalował, kolega...) Jeśli tak, to najprawdopodobniej w rejestrze masz zapisaną datę instalacji, a wtedy, jak mówisz - zonk.
Dzieki za odpowiedz,nic mi nie napisał po otwarciu triala zaraz go blokuje i chce kodu,troche to dziwne
Dokładnie tak, po otwarciu triala wyświetla się okno do wpisania kodu. Poniżej jest możliwość uruchomienia w trybie trial lub kupienia online. Przeczytaj dokładnie co jest niżej napisane.
Witam
Dzięki wam koledzy,zapoznałem się z opinią na forum o tym programie,idę do sklepu i kupuję w ciemno.
Pozdrawiam
avallardi
31-07-2009, 16:17
Witam
Dzięki wam koledzy,zapoznałem się z opinią na forum o tym programie,idę do sklepu i kupuję w ciemno.
Pozdrawiam
Od wpisu minął tydzień? Kupiłeś? Jakie wrażenia?