Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Norweski zachód
Proszę o komentarz.Jest to najciemniejszy moment białej,norweskiej nocy.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/07/z2-1.jpg
źródło (http://lh3.ggpht.com/__cPNyne5qA4/SmSjtI_i0fI/AAAAAAAABWU/5PfXfNq-X8s/s800/z2.jpg)
Przyjemne zdjęcie.
Można zarzucić ze za ciemno ale moim zdaniem w tym wypadku może być :)
Piękny zachód. Praca bardzo dobra.
fota bardzo fajna ... te chmury i faktura morza
Bardzo mi się podoba - takie bardzo trójwymiarowe to wyszło.
bardzo ładny kadr i ładna fotka , z jedną radą - prawa strona trochę zbyt ciemna :-D
Al Koholik
20-07-2009, 19:45
Fota całkiem ok, może rzeczywiście ciut za ciemne.
Za Harbem. Z prawej wyciągnąć cienie no i może trochę z podłogi :D Ogólnie się podoba
Pzdr
ja mam podobne zdanie, dobra fotka tylko troszke za ciemna
Marcin T
20-07-2009, 20:50
Fajnie. Szkoda, że kosztem podłogi nie złapałeś więcej nieba :)
Piotr_ek
20-07-2009, 20:51
Brakuje mi światła w dolnej części kadru. Możesz również zadbać o cienie wiele by się w nich mogło dziać.
Kadr bardzo mi się podoba.
Norwegia to piękny kraj.
pozdr!, P.
RadekCooper
20-07-2009, 20:52
Dla mnie Super :)
Brakuje mi światła w dolnej części kadru. Możesz również zadbać o cienie wiele by się w nich mogło dziać.
Kadr bardzo mi się podoba.
Norwegia to piękny kraj.
Za Piotrem.
Nikonozaur
20-07-2009, 23:01
Tak, podłoga i prawa strona trochę za ciemne, mimo to bardzo pozytywny odbiór.
Norwegia jest niesamowita,piękne plenery.Za rok zechcę tam wrócić aby poprawić zepsute ujęcia:twisted:
Zastanawiałem się nad tym zdjęciem,coś mi nie pasowało,teraz wiem co.Spróbuję poprawić.Mam 3 foty tej sceny ze skokiem 2EV .Ta najjaśniejsza jest prześwietlona i niestety fala zalała kamienie:?Zdjęcie ma klimat,ale się nie obroniło.Do poprawki ,dziękuję za komentarze:)
tormentol
21-07-2009, 02:41
Podoba się, ładny kadr. Można się pokusić, o wyciągnięcie cieni i rzucić trochę światła na podłogę :)