PDA

Zobacz pełną wersję : konkurencja :)

robin102
20-07-2009, 11:20
http://www.kameruni.com/
piękne :)

stock
20-07-2009, 11:27
dobre dobre - najlepszy "fotografik" z filmiku... Normalnie padłem na ryj :D :D :D

pawelpiotrm
20-07-2009, 11:42
Jakiś tydziem temu inny podobnie działał pod Warszawą. Najciekawsze, że czasami używał Canona z kitem, chociaż czasami był obiektyw szeroki więc znacznie lepiej. Nadrabiał chłopak za to tancem ;-)

Magda.K
20-07-2009, 12:18
dobre dobre - najlepszy "fotografik" z filmiku... Normalnie padłem na ryj :D :D :D

Masakra, normalnie ADHD... ale ta blondi wcale nie lepsza xD

kruszyna
21-07-2009, 00:08
piękne :)

ADHD rulezzz

sinner
21-07-2009, 07:41
piękne do pełni szczęścia i chyba czegoś więcej ;) brakowało mu tylko żeby ta pani w czrwonym pokazała mu biust a jej partner dał mu z plaskacza :)

Boghol
21-07-2009, 07:51
Najlepsza strona jaką rozpoczynałem dzień w pracy od jakiegoś pół roku ;). Świetne.

conik
21-07-2009, 07:55
apropos kamerunow;)....na ostatnim szlubie pojawil sie pan kamerun...przywitalismy sie ustalilismy ze nie bedziemy wlazic sobie w kadr i do roboty...a tu nagle pojawia sie jakis obywatel...aparat wielki mlotek metza lufa z czerwonym paskiem....mysle moze jakis ziomal mlodych....w pewnym momencie mlody podchodzi do mnie i pyta czy znam goscia;)....okazalo sie ze to pomiot kameruna...a zdjecia w cenie filmu;)...niestety tego zasady nie obowiazywaly....wcinal sie niemilosiernie...w czasie ceremonii wzialem goscia za ramie akurat w momencie kiedy celowal w mlodych i szepnalem pare slow ...przestal sie wcinac ale za to zaczal lazic za mna i powtarzac to co zrobilem....jakze byl zdziwiony kiedy razem z mlodym zabronilismy lezc kamerunowi i kamerunskiemu pomiotowi na sesje plenerowa w basenie;) miny bezcenne;)

ogolnie malo robie slubow i zwykle udaje sie dogadac z kamerunami wiec w sumie zlego slowa o nich nie powiem ale ten przypadek byl kurozalny....

ps. robin102 moze wiesz o kim mowie ojciec i syn jeden kreci drugi strzela;)

Łukasz F.
21-07-2009, 08:04
padłem<rotfl>

malibu
21-07-2009, 08:09
świetne a ten fotograf wymiata :D:D:D i te kocie ruchy

Łukasz F.
21-07-2009, 08:20
Może oglądał 1 z filmików "Master of wedding photography" z Joe Buissink - wspominał coś o Ninja:)

sevenoo
21-07-2009, 09:25
od rana mam usmiech na twarzy:D

gosciu z ADHD jest mistrzem swiata ;D

Leatherface
21-07-2009, 09:40
No niezły aparat można rzec :D A między nim a blondyną coś zaiskrzyło :P

Floyd Rose
21-07-2009, 15:03
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.kameruni.com/wp-content/uploads/2009/07/2-kameruni04.jpg)

Ja pier ........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak mi słów :-|

Łukasz F.
21-07-2009, 15:19
grunt to nie rzucać się w oczy:)

wilus
21-07-2009, 15:59
Ja pier ........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brak mi słów :-|

większość do obróbki lepiej sie ubiera niż ta do kościoła
:-?

www_cyfrowe_pl
21-07-2009, 16:01
Rewelacja:)

prz3mo
21-07-2009, 20:53
ROTFL :mrgreen:
Dobry blog !

ps. Ta laska z filmiku (w czerwonym) też wymiata, buahahah :-D

jaś
21-07-2009, 21:40
e tam polewacie z kamerunów a zawodowcy też potrafią - zrobiłem kiedyś parę zdjęć na ślubie znajomego (unikam robienia zdjęć na ślubach znajomych jak ognia zawsze mówię że nie umiem fotografować ludzi i to zwykle załatwia sprawę) bo prosił, spytałem czy na zawodowca - miał - więc z uśmiechem powiedziłem że zrobię parę fotek, ale nie samej przysięgi bo nie będę robił zbędnego tłoku (zawodowiec, kamerun plus rodzina z kompaktami wystarczy) więc zrobiłem 5 słownie pięć (no może sześć ale na pewno znacznie mniej niż 10) zdjęć w mniej istotnych momentach zawodowiec za każdym jak mnie widział to leciał (prawie fruwał księdzu przed nosem) i usiłował stanąć pomiędzy mną a młodymi :)
ubawiłem się setnie - znajomemu powiedziałem że zawodowcy u mnie zawsze mają pierwszeństwo ale jak mi się kolejny kiedyś taki trafi to nie wiem chyba tylko celny kop w d....

robin102
21-07-2009, 22:23
ps. Ta laska z filmiku (w czerwonym) też wymiata, buahahah :-D
Na każdym weselu jest dziewczyna w czerwonej sukience- przynajmniej jedna i tej się trzeba trzymać :)
ciekawe kadry zapewnione :mrgreen:

robin102
21-07-2009, 22:25
ps. robin102 moze wiesz o kim mowie ojciec i syn jeden kreci drugi strzela;)
Nie wiem kto to, chociaż może sią domyślam :) u nas już wszyscy zdjęcia ślubne robią.
Ostatnio na weselu zaproszony ksiądz wyją spod sutanny 40D i fotografował

petreq
21-07-2009, 22:30
Nie wiem kto to, chociaż może sią domyślam :) u nas już wszyscy zdjęcia ślubne robią.

Ksiądz też człowiek i żyć chce :)...

arturjb
21-07-2009, 22:34
he he he
a ja na ostatnie 5 ślubów tylko raz miałem kamerzystę, najbliższy ślub też bez kamery :D

PS. ten jeden raz to było polecone na powyższej stronie JM Video; Piorek. Świetny kamerzysta i super koleś!

shaolin
21-07-2009, 22:46

Wyja to wilki do ksiezyca ;)

I jak go zaprosili to mial se zdjec nie porobic? daj szanse ;)

Strona mocna, bede sledzil ;)

arturjb
21-07-2009, 22:52
Robercie, miałem lepiej:D
Miałem muzułmański ślub. Imam (ichniejszy ksiądz) został zaproszony po ceremonii ślubu na wesele. Całą imprezę ganiał z D40. Sympatyczny człowiek ;)

T.Z.
21-07-2009, 23:13
Kilka razy pojawił się na forum już wątek odnośnie kobiet w czerwonych sukienkach , a także owych ciekawych ujęć, ktoś mógłby w kilku słowach napisać o co z tym chodzi, bo ciekawość mnie zżera.

Dlugi123
22-07-2009, 07:29
A mi się nasunęło coś innego. Ile razy zachowywałem się tak jak osoby z tej stronki (oczywiście kiedyś :))? No może poza panią w różowych sandałkach :)

prz3mo
22-07-2009, 10:06
Na każdym weselu jest dziewczyna w czerwonej sukience- przynajmniej jedna i tej się trzeba trzymać :)
ciekawe kadry zapewnione :mrgreen:

Coś w tym jest ! :mrgreen:

NaRvA
22-07-2009, 12:15
nie ma bata dodaje do ulubionych ! :)

wojtek_em
22-07-2009, 12:40
ciekawe czy w ramach "co łaska, zwykle dają pińcet" czy to już fucha extra ;)

Dex
22-07-2009, 12:41
Genialne :lol:

wilus
22-07-2009, 17:03
też złapałem kameruna, prawie mi zwiał :mrgreen:

źródło (http://img15.imageshack.us/i/kamerun.jpg/)

Stach2008
25-07-2009, 21:55
większość do obróbki lepiej sie ubiera niż ta do kościoła
:-?

:-D

wain
28-07-2009, 15:36

Spoko. Na pewnym weselichu ksiądz przytargal swoja torbe foto a w niej... 1dmkIII + 15mm fish, 24-70L, 100/2.8 makro + 28-300L i zdaje sie 16-35L. Na pytanie co ksiadz tym fotografuje odpowiedzial "dokumentacja zycia w parafii" :D

Bardzo mily czlowiek, nawet dal pobawic sie chwile zabawkami :D

prz3mo
28-07-2009, 22:38
Spoko. Na pewnym weselichu ksiądz przytargal swoja torbe foto a w niej... 1dmkIII + 15mm fish, 24-70L, 100/2.8 makro + 28-300L i zdaje sie 16-35L. Na pytanie co ksiadz tym fotografuje odpowiedzial "dokumentacja zycia w parafii" :D

Parafianie sponsorują to się "bawi" ;)

szulif
29-07-2009, 13:37
ksiądz przytargal swoja torbe foto a w niej... 1dmkIII + 15mm fish, 24-70L, 100/2.8 makro + 28-300L i zdaje sie 16-35L. Na pytanie co ksiadz tym fotografuje odpowiedzial "dokumentacja zycia w parafii" :D

hehehe no tak. kryzys jest... no to trzeba dokumentowac zycie parafii w czasie kryzysu co by potomni wiedzieli jak ciezkie czasy onegdaj bywaly :D a ze bez dobrego sprzetu zdjecia sie zrobic nie da to co mial biedak w sutannie zrobic!? trzeba bylo kupic zestawik hyhy

szela
29-07-2009, 14:55
Fotograf pierwsza klasa!!! :D Ale nie oceniałbym go od razu że ma ADHD, może ma chłopina słabą głowę!
U mojego brata na weselu jak zaczęli lać weselną to i pstrykaczowi który niestety szybko odpadł a przed prawie zgonem zaczął nawet tańce z gośćmi wesela :)

tymancjo
04-08-2009, 11:31
No tak, szczerze powiem, że abstrahując od historii z kamerzystami, z którymi wielu z nas wiele już przeżyło ciekawi mnie to wyśmiewające podejście do roztańczonego Pana fotografa.

Faktem jest, że reprezentuje on raczej jakieś "lokalne ekstremum" tanecznych zachowań, jednak czy Wy moi drodzy fotografując tańczących ludzi robicie to statycznie i "dostojnie". Ja przyznaje się szczerze, że kręcąc się po parkiecie zwykłem to robić właśnie "krokiem tanecznym" (o ile przy moich tanecznych umiejętnościach nie będzie to nazbyt drastyczne nadużycie tegoż terminu) bo ma to swoje bardzo proste i użyteczne benefity, zupełnie inaczej reagują bawiący się ludzie.

Niewykluczone, że gdybym obejrzał się podczas pracy to wyglądał bym niewiele "poważniej" niż przytoczony kolega. Bardzo chciałbym zobaczyć efekty pracy tegoż Pana, zanim się go całkowicie pogrzebie w czeluściach... czegokolwiek.

Napiszcie jak Wy fotografujecie w tanecznych warunkach, bo w sumie to niezmiernie ciekawe.

pozdrawiam,
Tomek

Agraf
04-08-2009, 12:24
Wczytałem się trochę w tą stronkę, sam montuje wesela dla kilku znajomych wg mnie stronka wybitnie tendencyjna, a Cichy powinien zmienić profesję skoro to dla niego takie trudne, pracowałem kiedyś w telewizji lokalnej, fajnie się filmuje wydarzenie, gdzie są 3 stacje telewizyjne i 10 fotografów z różnych gazet, jeśli ktoś przeżyje taki survival to nie będzie aż tak marudził na kamerzystę ładującego się w kadry. Na filmach też widziałem sporo, na kilku ujęciach ze ślubu z Lublina nie pamiętam kościoła pani fotograf siedziała na przeciwko młodych tyłem do ołtarza, musiało to trwać dobrych kilka minut, cóż za różnorodność kadrów. Mówię kamerzystom np. aby podczas wyjścia pary młodej z kościoła ustawiali się na samym końcu kościoła i radzili sobie "zumem", jeśli ktoś ma wprawne ręce to obraz jest płynny i stabilny i nikomu nie ładujemy się w kadry ale masę razy widziałem fotografa który stawał 3 metry przed kamerzystą i "wykonywał swoją pracę", chłopaki nie płakali jak Cichy i sobie radzili. Zapewniam was, że wielu z was nie zamieniło by się z kamerzystą.

sbs2005
04-08-2009, 12:40
Agraf - wydaje mi sie ze masz calkowita racje - podobnie jak "niesamowici" kameruni sa i "niesamowici" fotografowie - co tez podkresla autor stronki :)
Ja w ten weekend mialem slubik i kamerzysta byl miodzio - uwazalismy na siebie wspolnie i ja i on nie wchodzilismy sobie w parade on z jednej ja z drugiej strony. Wiec godny polecenia - jednak nasz "fotograf" z filmiku bardzo oryginalny
tymancjo i mi sie zdarza "podskakiwac" w rytm muzyki a nie stac jak kolek i moze takze tak wygladamy - Ci "ruszajacy" sie :)

Agraf
04-08-2009, 12:46
gdzie jest ten filmik bo nie mogę go znaleźć?

sbs2005
04-08-2009, 12:51
strona poprzednia - czyli "poprzednie wpisy" masz link tutaj
temat posta "Fotograf z ADHD" :)
http://www.kameruni.com/page/2/

Agraf
04-08-2009, 12:56
ale nie ma tam filmiku, ktoś w jakimś wątku napisał, że filmik zniknął, albo coś się z moją mozzillą dzieje

Agraf
04-08-2009, 12:57
jest filmik to moja przeglądarka

wypass
04-08-2009, 13:56
ADHD i solarium jest boskie...:)

igsux3
04-08-2009, 14:20
Napiszcie jak Wy fotografujecie w tanecznych warunkach, bo w sumie to niezmiernie ciekawe.

Tak bardzo nie cierpię 'muzyki weselnej', że musieliby mi bardzo dużo zapłacić, żebym jeszcze miał do niej się rytmicznie poruszać :mrgreen: Niestety w królestwie mydełka FA i innego rodzimego g#wna nie potrafię się odnaleźć i najchętniej wesela spędziłbym ze stoperami w uszach.

Tomek Konopka
04-08-2009, 14:26
i mi sie zdarza "podskakiwac" w rytm muzyki a nie stac jak kolek

a co w tym złego ja sam czasem sie delikatnie pokolebe :mrgreen: aczkolwiek to też nie mój rodzaj muzyki

sbs2005
04-08-2009, 15:11
hmmm Tomku a czy ja powiedzialem ze to cos zlego - sam sie przyznalem ze i mi zdarza sie poruszac "bioderkami" :D

Tomek Konopka
04-08-2009, 15:31
hmmm Tomku a czy ja powiedzialem ze to cos zlego - sam sie przyznalem ze i mi zdarza sie poruszac "bioderkami" :D

"a co w tym złego" nie miałem na myśli Ciebie :-D

sbs2005
04-08-2009, 15:35
aaaaaaaa to spoko - przytoczyles moje slowa i sadzilem, ze chodzi o mnie

milego zycze
dobrych kadrow i dobrego swiatla wszystkim

Dlugi123
15-08-2009, 22:13
Koledzy, nieco odświeżę wątek. Byłem dzisiaj w kościele, a że miałem w planach później spacer, wziąłem ze sobą aparat. I trafiłem podczas mszy na ślub. No i nie mogłem sobie odmówić obserwacji obsługi fotograficznej tej uroczystości.
Nawet zrobiłem kilka zdjęć z czego jedno prezentuję (robiłem zdjęcia z kącika i tylko w głośnych momentach aby nie przeszkadzać). Kurcze, ja byłem lepiej ubrany niż ten fotograf. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w fotografowaniu uroczystości kościelnych, ale ze zdumieniem przyglądałem się jak podczas podniesienia biega z koleżanką i robi zdjęcia wokół ołtarza.

źródło (http://img24.imageshack.us/img24/2705/dsc0124xbh.jpg)

wywar
15-08-2009, 23:18
To patrzcie na to KLIK (http://allegro.pl/item714741288_zdjecia_slubne_fotografia_promocja_d la_dziewic.html)
Promocja dla dziewic buhahahahahahaha normalnie wypadłem z fotela. Ciekawe jak to sprawdza :D

GeparD
16-08-2009, 00:51
To patrzcie na to KLIK (http://allegro.pl/item714741288_zdjecia_slubne_fotografia_promocja_d la_dziewic.html)
Promocja dla dziewic buhahahahahahaha normalnie wypadłem z fotela. Ciekawe jak to sprawdza :D

bylo juz: http://nikon.org.pl/showthread.php?t=109406

kobyll
16-08-2009, 02:01
Co do tańczącego fotografa to mam ogromną nadzieję, że mnie nigdy nikt nie nagra :D To byście dopiero mieli ubaw :D:D:D Czasami to się cieszę, że się sam nie widzę :) Co prawda nie robię tego aż tak jak koleś z filmiku ale pseudo-taneczne pływanie po parkiecie i inne munłoki to standart :D:D:D

skulinski
16-08-2009, 14:24
Cos chyba im serwer nie działa, nie moge otworzyc strony.

Co do zdjec na parkiecie - reakcje ludzi na fotografa sa zdecydowanie lepsze jak sie troche "pogibamy" niż gdy stoi sie jak kołek z grobową miną.... a i czas płynie szybciej i zabawa lepsza :) Relacje z ludzmi sa zupelnie inne kiedy widzą, ze fotograf "swój człowiek", ostatnio nawet świadkowa poprosiła mnie do tańca.. i jakoś nie znalazłem w sobie siły by odmówić :D

robin102
17-08-2009, 10:42
Dobrze prawisz. Fotografowie w powiedzmy tym całym ślubnym temacie-w środowisku ślubnych usługodawców uważani są za najbardziej zabufonionych i zarozumiałych "gości". Z jakiego powodu ?
Trochę integracji z towarzystwem nie zaszkodzi, no ale bez przesady :)

wywar
17-08-2009, 12:20
Może chlapnął jednego kielicha za dużo i go poniosło na parkiet :D

papkorn
17-08-2009, 12:37
Może chlapnął jednego kielicha za dużo i go poniosło na parkiet :D

Na tym filmiku to nie oglądaliśmy wpływu alkoholu na fotografa, a dynamiczne śledzenia obiektu. :P

Pelo
31-08-2009, 15:13
Poniżej dwie fotki które powinny sie znalezc chyba w kategorii fotozart - ale niestety zartem nie są. Ten gość naprawde jednoczesnie filmował i fotografował ceremonie :(
Jesli mod uzna ze powinno zostać przeniesione do innego działu to oczywiście bardzo proszę - uznałem jednak że to właśnie w tym dziale są wstawiane fotki ceremonii ślubnych - a to przyjmijmy że jest rodzaj "backstag'u".
Dla mnie dramat że para młoda za coś takiego jeszcze zapłaci. - Iscie "wash and go" Nawet nie chciałbym takich fot oglądać a co dopiero za nie zapłacić.

1.
źródło (http://img9.imageshack.us/img9/7277/dsc0039e.jpg)

2.
źródło (http://img9.imageshack.us/img9/9884/dsc0037ysx.jpg)

Pozdrawiam
Piotrek

kroolik
31-08-2009, 15:15
rozne sa patenty.
widzialem tez na jednym statywie taką poziomą "belkę" na którym spoczywala sobie kamera i aparat.

mooha
31-08-2009, 15:17
podeślij tutaj :)

tak przy okazji młodzi dostaną 5 godzin DVD i 1000 zdjęć gratis- smutne ale prawdziwe

Archibald
31-08-2009, 15:18
rozne sa patenty.
widzialem tez na jednym statywie taką poziomą "belkę" na którym spoczywala sobie kamera i aparat.

Ja też...

Agraf
31-08-2009, 16:39
coś takiego widzieliście: http://www.kameruni.com/2009/08/13/quiz-kamerzysta-czy-fotograf/

BlackRoger
31-08-2009, 17:17
coś takiego widzieliście: http://www.kameruni.com/2009/08/13/quiz-kamerzysta-czy-fotograf/
Tia... a w plecaku PlayStation pewnie ;)

Siupes
31-08-2009, 18:46
sony do kamery aparat dolacza widocznie ;)

switch
02-09-2009, 16:32
A za kamerzysto-fotografem od Pelo flaszeczka i kieliszeczek... ;p

Ksiazkiewicz
04-09-2009, 09:40
Piszecie tutaj o ubraniach fotografów ślubnych... więc mam pytanie.

Czy to naprawdę ważne żeby mieć marynarkę, koszule i krawat? czy nie ważne jest by było wygodnie i schludnie do tego w miarę estetycznie?

Często wybieram opcje luźnego ubrania na ślub tzn. jeansy i koszulka polo. Marynarka wisi w aucie... I nigdy nie uważałem tego za nietakt.

stachu321
04-09-2009, 10:06
podpisuję się pod pytaniem.

skulinski
04-09-2009, 11:29
Moim zdaniem trzeba swoim ubiorem pokazac, ze szanujemy, ze jest to wyjątkowy dzien dla młodych, a nie, ze jestesmy tylko w pracy na kolejnym kotlecie ;)

jacek.gold
04-09-2009, 11:34
Jakby nie popatrzeć to kierowcy ślubni kelnerzy czy wodzireje też nie wyskakują w szortach i koszulkach. No ale jak ktoś chce być największą fleją na weselu to dlaczego by nie

robin102
04-09-2009, 11:50
Pierwsze śluby robiłem bardzo na sztywno czyli garniak, biała koszula lecz bez krawatki. Niestety ten roboczy kombinezon nie bardzo się sprawdza w tym zajęciu bo po prostu mocno ogranicza i człowiek ma niesamowity dyskomfort, przynajmniej ja. Teraz są to ciemne spodnie na kancik lub nawet dżinsy oby ciemne oraz czarna porządna markowa koszula krótki czy długi rękaw od pogody zależne, czarne pantofle. Marynarka wisi w aucie podobnie jak zapasowa koszula czy spodnie bo się zdarzyło, że jegomość rozpędzony sałatkę jarzynową zamiast na stole umieścił na moich spodniach. Czarna koszula ma jeszcze takie plusy, że człowiek za mocno w oczy się nie rzuca no i paski od aparatów MATIN jej nie barwią bo na białej straszne ślady zostają, a na czarnej nie widać. Czarne skarpety czarny podkoszulek (porządny). Slipki oczywiscie w kolorze żółtym z emblematem Nikona :mrgreen:

Archibald
04-09-2009, 11:57
...Slipki oczywiscie w kolorze żółtym z emblematem Nikona :mrgreen:

:mrgreen:

Ja też nie biegam w garniturze, ponieważ nie nauczyłem się do dnia dzisiejszego swobodnego poruszania w nim ;-) Poza tym mam spory bęben i ciasno spasowane ciuszki nie dość, że podkreślają mój dobrobyt to na dodatek wciąż wyłażą ze swojego miejsca :mrgreen: Natomiast spodzień i koszul staram się mieć coś "a'la garnitur" - stonowane i nie uderzające po gałkach, ocznych oczywiście ;-)

prz3mo
04-09-2009, 12:58
Heh.. ja na początku chodziłem w pełnym gajerku i ... czasem wyglądałem lepiej niż Pan mlody ;)
Teraz luźniej, jeansy, koszula i sportowa marynarka.
Aczkolwiek śluby robię sporadycznie, a docelowo chcę całkiem przestać. Za duży to dla mnie stres.

Tomek Konopka
04-09-2009, 13:04
a ja to, czarny spodzień nie w kant i czarna koszula, krawat niekoniecznie:-D

prz3mo
04-09-2009, 13:31
a ja to, czarny spodzień nie w kant i czarna koszula

Czyli tak bardziej jak na pogrzeb ;) W sumie ślub to dla niektórych bardziej koniec niż początek, więc ma to sens ;)

Tomek Konopka
04-09-2009, 13:49
z pewnością wielu fotografów na ślub ubiera się na czarno, a moze sie myle ;-)

Barykada
04-09-2009, 14:20
ja pełen gajerek z tym, że bez marynarki :) co najwyżej jak jest zimnica albo widać po rodzinie, że trzeba do kościoła ubrać to się ubiera, a tyle co kościół to i nie ogranicza mocno :)

sam zestaw koszula+kamizelka (spodnie itp) nie ogranicza mnie wcale :)
Ostatnio słyszałem, że większość młodych patrzy się dziwnie na fotografów/kamerzystów gdy są ubrani na sportowo lub jeansowo nawet jeżeli to jakoś wygląda. Po prostu lepiej garniacz i już;)

prz3mo
04-09-2009, 14:43
z pewnością wielu fotografów na ślub ubiera się na czarno, a moze sie myle ;-)

Tak, pewnie tak jest. Ja jednak nie lubię nosić czarnych koszul... i kojarzy mi się to (nie wiedzieć czemu) z pogrzebem :)

stock
04-09-2009, 14:58
ja standadrowo spodnie od garniaka lub inne materiałowe, pikolaki i koszula - krawat zostaje w domu ;)

Ksiazkiewicz
04-09-2009, 15:06
no właśnie tak jak myślałem, to może przestańmy się czepiać tego jak kto jest ubrany... bo kilka głosów tutaj padło że wyglądał gorzej, najgorzej... niech robi najlepsze zdjęcia i ma ubrane co chce, byle czysto i schludnie.

robin102
04-09-2009, 15:28
... pikolaki i koszula -;)
To jakiś specjalny model ślubnych slipek czy skarpetek ?
:-D

prz3mo
07-09-2009, 13:48
Kurcze, usunęli z YouTube filmik "fotografa z ADHD" :( Ma ktoś namiary na ten filmik na jakimś innym, podobnym do YT serwerze?

robin102
24-09-2009, 13:17
"Nasi" też potrafią zamieszać :mrgreen: a taki ładny ślub był
http://www.dragonflyproduction.net/photographer2/
cholercia może ja też tak działam :(

Tomek Konopka
24-09-2009, 14:04
no to dali popalić, pewnie to zemsta na kamerunie ale z drugiej strony sam operator stał jak d... wołowa, zero dynamiki filmu

prz3mo
24-09-2009, 14:32
"Nasi" też potrafią zamieszać :mrgreen: a taki ładny ślub był
http://www.dragonflyproduction.net/photographer2/
cholercia może ja też tak działam :(

Jaki jest sens żeby kamerzysta stał gdzieś z tyłu i filmował? Sam sobie winny :-P
Później to już same wycinki.

flakon
24-09-2009, 16:16
to ten kamerzysta to prawdziwa d..a - same kadry, zresztą widać jakby robił specjalnie antyreklamę fotografowi