Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga.....
.........zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img252.imageshack.us/img252/3306/dsc3909org.jpg)
pozdrawiam :-D
Piotr_ek
19-07-2009, 16:50
Swojskie klimaty.
Ładne i mało skażone PSem :)
...dobrze pokazana... T_P_
Piękna fotka. Delikatne kolory, fajnie oddana GO...
Bardzo fajna, przyjemna, naturalna fota
bardzo mi sie podobaja takie klimaty , zdjecie super ..... czekam na wiecej
Marcin T
19-07-2009, 18:28
Wyśmienity kadr i mocne kolorystycznie. Bardzo się podoba.
Widać, że tele też nadaje się do fotografii krajobrazu :)
malasana
19-07-2009, 18:41
Piekno w prostocie. Brawo!
irek6311
19-07-2009, 19:02
Ładna fotka :D
sabs2key
19-07-2009, 19:06
Kolejne świetne zdjęcie. Bardzo przyjemne kolorki mimo, że tam chyba słoneczko nie przyświecało ??albo mi się wydaje. Cały "obrazek" miło się ogląda. Fajnie wpasowany kadr w kwadracik. :)
Maciek R
19-07-2009, 19:06
Świetne!
Linie drogi bardzo przyjemnie prowadzą wzrok w głąb kadru.
Bardzo dobra robota.
Pozdrawiam.
wasilewk
19-07-2009, 19:08
Suuper jak zwykle !
Fajne, "mało inwazyjne" podejście do zdjęcia. Bardzo przyjemne.
Ahh kiedy ten urlop:(
wojtek6308
19-07-2009, 19:18
Ładnie, przyjemnie i bardzo naturalnie :)
Kolejne świetne zdjęcie. Bardzo przyjemne kolorki mimo, że tam chyba słoneczko nie przyświecało ??albo mi się wydaje. Cały "obrazek" miło się ogląda. Fajnie wpasowany kadr w kwadracik. :)
dokładnie, mimo godz 19 30 w tym momencie chmura przykryła słońce i utrzymywała sie na niebie jeszcze prawie przez godzinę :-D
Dzięki temu zdjęciu, mam ochotę wrzucić swój "minimal drogowy", kompletnie nic na nim nie ma, ale mi leży. A Twoje zdjęcie jest bardzo ładne, zwłaszcza pod względem kolorystycznym. Widzę, że wszyscy ostatnio mamy przesyt zbytnią saturacją ;-)
dołożę kolejną
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img136.imageshack.us/img136/6238/dsc4050r1.jpg)
Marcin T
19-07-2009, 21:14
Naturalnie :)
Nikonozaur
19-07-2009, 21:17
Tradycyjnie w Twoich pracach wszystko ma ręce i nogi.
andrzejp
19-07-2009, 21:30
.... A Twoje zdjęcie jest bardzo ładne, zwłaszcza pod względem kolorystycznym. Widzę, że wszyscy ostatnio mamy przesyt zbytnią saturacją ;-)
Coś w tym jest:-D i dlatego podpisuję się pod tymi słowami.
Dwójka jeszcze lepsza! :-)
Lubię takie polno-leśne dróżki - zdjęcie jest ok.
Naturalne - spod takiego znaku wyszły te zdjęcia i to stanowi o ich sile.
Zdecydowanie nr 2.
Pozornie takie niby nic a takie fajne zdjęcie :)
tormentol
19-07-2009, 22:19
Obydwa są dla mnie dobre.
Fajne, "mało inwazyjne" podejście do zdjęcia. Bardzo przyjemne.
Ahh kiedy ten urlop:(
to tylko pozornie tak wygląda - obróbki troszeczkę było :-D ale to oznacza ze własciwa, mniej było na dwojeczce
Przyjemne w odbiorze, bardzo się podoba. :)
Janku, a nie myślałeś jedynki ciachnąć od dołu do standardowych proporcji. Trochę mnie drażnią te nieostre białe kwiatki w LD.
Dwójka jest bardzo dobra (mam wrażenie ,że gdzieś widziałem już tę dróżkę z tym lasem ???)
Reszta za Kultenem
Generalnie obie bardzo przyjemne w odbiorze.
borregaard
20-07-2009, 06:42
Jest ładnie.Na jedynce ta saturacja nie jest taka"ascetyczna".Ładne zielenie.
Janku, a nie myślałeś jedynki ciachnąć od dołu do standardowych proporcji. Trochę mnie drażnią te nieostre białe kwiatki w LD.
Dwójka jest bardzo dobra (mam wrażenie ,że gdzieś widziałem już tę dróżkę z tym lasem ???)
Reszta za Kultenem
Generalnie obie bardzo przyjemne w odbiorze.
no cóż fakt za ostro w LD nie jest mimo f-9 70-200mm ma specyficzna głębię ostrosci i trzeba pointa stawiać na sammym początku drogi aby uzyskać pełną głebię (pomiar brałem z jednej trzeciej długosci - zastanawiałem się kto pierwszy o tym LD napisze :-D)- kiedy otwrzyłem te fotkę to nawet zastanawiałem się czy ja pokazywać, ale pózniej doszedłem do wniosku ze to jest jej urodą - czy jeszcze bardziej przycinać ? (bo juz jest przycięta od góry) chyba jednak nie - niech zostanie taka specyficzna
a miejsce z fotki nr dwa rzeczywiscie juz pokazywałem tylko z szerokiego kąta, wówczas mimo 4 00 nie było światła więc zajrzelismy tam tym razem o zachodzie i było lepiej
pozdrawiam :-D
2 extra, mi nie ostrość nie przeszkadza
ja bym już nie przycinał