Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jedna panoramka
Wrzucam jeszcze jedną panoramę z wycieczki do Kerry, razem z kolegą Greg77, on ma bardzo podobną, jednak wrzucam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img22.imageshack.us/i/80443689.jpg/)
brakuje mi zdecydowania.Wolałbym całą drogę, jednak kolorystycznie jak i obróbkowo na plus.
Faktycznie, niezdecydowany kadr. Wolałbym żeby droga była w całości
Ano mam podobna:) Koledzy wczesniej wspomnieli o minusach......ja dodam tylko ze lewa strona jest nie ostra a szkoda;( Ale sa i plusy: nie pojechales z obrobka tak mocno jak ja:) no i kolorki bardzo naturalne:)
Ogolem podoba sie;)
Grzegorz WO
18-07-2009, 22:03
Ano mam podobna:) Koledzy wczesniej wspomnieli o minusach......ja dodam tylko ze lewa strona jest nie ostra a szkoda;( Ale sa i plusy: nie pojechales z obrobka tak mocno jak ja:) no i kolorki bardzo naturalne:)
Ogolem podoba sie;)
Właśnie Twoje "pociągnięcie" fotki dało to "coś" czego w tym, zwyczajnie poprawnym kadrze brakuje ... ale to tylko moje odczucie ... :-D .
Ogolem podoba sie;)
Powiem Ci, że mój największy problem to dobieranie kadrów, no ale warunków też nie mieliśmy najlepszych, raz deszcz, raz słońce, nie wiadomo było jak dobierać ekspozycje.
Faktycznie, niezdecydowany kadr. Wolałbym żeby droga była w całości
widzę ze większość reaguje podobnie na "niedokończoną" drogę w kadrze, niestety ja również, wprowadza dysharmonię w tym ładnym ujęciu - obróbkowo i koloorystycznie na duży plus :-D
wojtek6308
19-07-2009, 08:10
Poza drogą podoba mnie się :) ładne kolory.
Marcin T
19-07-2009, 10:06
No, tak więc poprosimy o powtórzenie fotografii z drogą i może by tak z 1cm dołu dorzucić?
Obróbka i kolory OK :)
coś lewa strona kiepsko wyszła , nieostra...
Ale za to tym razem kolega dostarczył dużo lepszego światła w dolnej części kadru.
cheyenne
19-07-2009, 13:34
jak napisało tu kilka osób: brak mi drogi