Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Imperium
Leatherface
17-07-2009, 22:13
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img182.imageshack.us/img182/2549/impsng.jpg)
Co za ujęcie, chwilę się zastanawiałem jak na to patrzeć :-) normalnie 3D :-)
pięknie - pieknie !!!!!!:-D
Normalnie rewelacja. Jak tu nic nie jesty kombinowane, to jest coś pięknego.
Marcin T
18-07-2009, 08:28
Świetnie złapane!
Podoba się :)
byles w danej chwili w danym miejscu ...... super
borregaard
18-07-2009, 10:09
Ładnie,a może i bardziej....:-D
Wielkie brawa za zdjęcie.
irek6311
18-07-2009, 12:03
Ładna fotka :D
TristisAnima
18-07-2009, 12:06
Rewelacja!!!!!!!! Z chęcią wrzuciłbym sobie większą wersję na pulpit. Także jeśli można prosiłbym o większą wersję na
[email protected]. Będę bardzo bardzo wdzięczny bo zdjęcie naprawdę pierwsza klasa :)
Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry...Pozdrawiam.
ładnie ja również pochwalę
Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry...Pozdrawiam.
Za kolegą
Hmmm... Przyglądam się temu zdjęciu i nie mogę do końca podzielić zachwytów... :-? To za sprawą, iż obraz jaki prezentujesz jest "płaski"... Brakuje mi większego wyodrębnienia planów... Może wynika to z ukształtowania terenu... Sam nie wiem... Trudno mi to ująć... Niemniej odczucie jak wyżej... :-? Pozostałe aspekty in plus...
T_P_
Leatherface
18-07-2009, 22:05
Dzięki za opinie wszystkim. Dodam, że nic przy tej focie nie montowałem i jest jak było (góra, mgła, dalszy plan). Mówię o tym, bo już słyszałem opinie, że wygląda jak fotomoto :)
Fajnie, że nikt nie powiedział nic złego o sygnaturze, bo to pierwsza moja fota z dodanym podpisem - rozumiem, że nie przeszkadza w odbiorze.
TristisAnima, miło mi aczkolwiek aż się dziwnie czuje :) Pomyślę nad tym ;)
wojtek6308
19-07-2009, 08:49
Bardzo dobra praca :-D
Rewelacyjne zdjęcie! Rzeczywiście trochę dziwnie wygląda... ale jest naprawdę extra.
Ps. Gdzie to jest ?
Al Koholik
19-07-2009, 10:31
Mnie też dziwi ogólny zachwyt. Zdjęcie dobre i tyle. Myślę, że kadr centralny zepsuł to zdjęcie.
Też spytam,..Gdzie to jest?., na moje oko wygląda to na Bieszczady...Pozdrawiam.
Zupełnie wyjątkowa fota, nie często na forum ogląda się tak pięknie pokazane góry
Zgadzam się. Świetna robota.
Leatherface
19-07-2009, 21:57
Bieszczady, Bukowe Berdo
Al, każdemu się nie dogodzi i wiedziałem, że ktoś się centralnego kadrowania czepnie, ale tak miało być i już :)
tormentol
19-07-2009, 22:09
Bardzo mi pasuje ta praca. Kompozycja i kolor, a przede wszystkim niebanalność.