PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki plecak udźwignie 2 statywy???

Lucid
27-09-2006, 07:18
Witam. Szukam plecaka do którgo mógłbym przyczepic 2 statywy tzn. pod foto i stojak pod lampe. Do srodka ma sie zmiescic body, 2 obiektywy i lampa. Niestety wszystkie plecaki maja mocowanie na jeden. Znalazłem taki plecak http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=16&id=557&photo_id=963&referpage= on ma jakies paski z obu boków ale nie wiem czy da rade. Cena najlepiej do 300 zł i zalezy mi na tym zeby plecak nie był jakis wielki bo sprzetu mam mało :)

ALF
27-09-2006, 11:17
ja do swojego fomei zabieram 2 statywy...jeden tradycyjnie, a drugi w pokrowcu, mocowanym za uszy do troków statywowych...

moshica
27-09-2006, 12:00
A ja sobie kupiłem na wakacje jadąc plecak WolfGang, nei fotograficzny o pjemności 25l. Do niego ładuję torbę Lowepro Nova 2AW, przyczepiam statyw z boku i jeszce w środku mam trochę miejsca i w kieszeniach. Co zyskuję, ano to że służyć może jako zwykły plecak, 2 podwójna ochrona przed kurzem, upadkiem, deszczem, itd.
Wciaz uważam że zrobiłem dobrze, nei kupiłbym dedykowanego plecaka, a troki mozesz sobie zawsze dopiąć czy to z boku czy pod spodem i będziesz miał na 3 statywy :wink:

Pozdrawiam
Moshica

Lucid
28-09-2006, 22:01
W gre wchodzi tylko plecak foto. Mam juz 2 zwykłe plecaki i nadaja sie ale na 1 statyw i aparat... Myslałem o Lowepro Mini Trekker ale obawiam sie ze bedzie za wielki...