PDA

Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Z lotu ptaka (fotografia raczej niskich lotów)

elix
16-07-2009, 21:38
Takie coś mi się stworzyło. Mnie nawet się podoba, żona jakoś nie odnajduje w tym ahtyzmu, a co wy myślicie?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://files.elixphotography.eu/forum/web_800_F_DSC_0006458.jpg)

peludito
16-07-2009, 22:08
Ja tam odnajduję - fajnie skomponowany kadr, niezła gra kolorów, winietka też mi tu gra. Zabawkowe takie, idealny motyw na tilta;)

creep
16-07-2009, 22:52
O kurde, wygląda jak screen z Sim City :) Dobrze, że low detail - nie ma ludzi ani samochodów:)
Konsekwentnie same proste linie, świetne kolory, ładnie poukładane w kadrze - nie ma może wielkiego ahtyzmu, ale na pewno jest interesująca fotografia. Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi się podoba.

elix
16-07-2009, 23:04
No to fajnie, że się to komuś jeszcze spodobało. Miała to być taka zabawa formą i cieszę się, że to widać :)

ArtX
16-07-2009, 23:15
... żona jakoś nie odnajduje w tym ahtyzmu, a co wy myślicie?

..ze musisz zmienic zone ;)

creep
16-07-2009, 23:17
Już wiem, co sprawia że mi się tak spodobało! Zielony dach! Gdyby to był zwykły, szary, to chyba byłoby tak jakoś zwyczajnie...

elix
16-07-2009, 23:24
Już wiem, co sprawia że mi się tak spodobało! Zielony dach! Gdyby to był zwykły, szary, to chyba byłoby tak jakoś zwyczajnie...

Gdyby to był zwykły, szary dach to pewnie nigdy bym tego zdjęcia nie zrobił :) więc w pełni się z Tobą zgadzam.

..ze musisz zmienic zone ;)

Artur - ty tak nie żartuj. Żonę mam bardzo dobrą i nie zamierzam jej zmieniać.

A tak w ogóle to ja myślałem, że ty już przemierzasz jakieś niezbadane rejony świata i przygotowujesz ciekawą relację, a tymczasem ty tu sobie żarty stroisz :)

ArtX
16-07-2009, 23:29
Gdyby to był zwykły, szary dach to pewnie nigdy bym tego zdjęcia nie zrobił :) więc w pełni się z Tobą zgadzam.

Artur - ty tak nie żartuj. Żonę mam bardzo dobrą i nie zamierzam jej zmieniać.

A tak w ogóle to ja myślałem, że ty już przemierzasz jakieś niezbadane rejony świata i przygotowujesz ciekawą relację, a tymczasem ty tu sobie żarty stroisz :)

hehe, tak czy owak o zdanie (na temat zdjec) jej nie pytaj (albo nie wierz w to co mowi) tylko nas (w sumie u mnie jest dokladnie tak samo w tejze kwestii) ;) mi dla przykladu to dachowe pole do golfa bardzo do gustu przypada :)

..a co do wyjazdu, to juz bardzo niedlugo :) relacje oczywiscie beda :)

pozdr.
Art.

Psychotrop
17-07-2009, 21:29
tak jak w bieszczadzkich ... coś ciemnawo :/
ale kadr i kolorystyka bardzo fajna.
że tak powiem "kręci mnie" :)

andrzejp
19-07-2009, 15:26
Jak na fotografię z niskich lotów,
to udało Ci się zrobić foto Wysokich lotów:-D
Cała forma budynku, linii, cieni, detali tak z sobą grają,
że aż serce się raduje.
To wszystko tworzy harmonijną całość.
Celnie to wypatrzyłeś i ustrzeliłeś.
Nawet gdybyś to zrobił w BW i tak byłoby naj.

elix
19-07-2009, 17:15
Grzesiu - ale tu tak troszkę ciemnawo miało miejscami być ;)

Andrzej - dzięki za wyczerpujący komentarz, takie się chwali :)

harb
23-07-2009, 13:10
:-D........ale wyszło ciekawie