Zobacz pełną wersję : Little Princess
myfriend
15-07-2009, 21:29
Moja Gabi studyjnie :)
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zdjęcie jest urocze. Bije z niego dziecięca szczera radość i niewinność.
Piękna kolorystyka - taka dziewczęca.
Kompletnie nie mam pomysłu, do czego się doczepić ;) :) Zapewne jeszcze kilka razy powrócę popatrzeć na fotkę.
Kwiatek111
15-07-2009, 23:15
bardzo dobre zdjecie, podoba mi sie
Tomek Konopka
16-07-2009, 09:38
Zdjęcie jest urocze. Bije z niego dziecięca szczera radość i niewinność.
zgadzam się całkowicie :-D
a mi niewiadomo czemu tlo nie podchodzi... ale Gabi wyglada slicznie
Mi się zdjęcia podoba. I jaka zadowolona modelka :) Zawsze tak ma przy pozowaniu? :)
myfriend
16-07-2009, 15:11
Dziekuje za komentarze :D
Gabi bardzo lubi pozowac i zazwyczaj jest przy tym fajna zabawa, bo jak tylko cos jej nie pasuje, to nie ma wspolpracy:)
Kolor tla chyba nie najgorszy, bo wg mnie wszystko razym kolorystycznie wspolgra;) Natomiast nie wiem czemu, ale jak wrzucam fotki na flickr, to zawsze traca na jakosci i tutaj np zdj jest ciut ciemniejsze i pojawilo sie zaziarnienie :(
Ale ciesze sie, ze zdjecie sie Wam podoba.
Pozdrawiam
cheyenne
16-07-2009, 15:13
uroczo
Amadeusz
16-07-2009, 22:49
Paznokcie...
myfriend
17-07-2009, 00:08
Paznokcie...
O kurcze, ale wstyd...ale to pozostalosc po kolorowej ciastolinie;)
Szkoda, ze Twoj komentarz skupil sie tylko na paznokciach.
Z pewnoscia nastepnym razem zwroce wieksza uwage na estetyke zdjec...albo nie - schowam ciastoline.
Pozdrawiam
Grzegorka
17-07-2009, 00:23
O kurcze, ale wstyd...ale to pozostalosc po kolorowej ciastolinie;)
Szkoda, ze Twoj komentarz skupil sie tylko na paznokciach.
Z pewnoscia nastepnym razem zwroce wieksza uwage na estetyke zdjec...albo nie - schowam ciastoline.
Pozdrawiam
Nie chowaj ciastoliny! Zagoń aniołka ze szczoteczką do łazienki ale nie chowaj ciastoliny! :mrgreen:
A zdjęcie urocze, tak jak modelka. :)
Wioletta
17-07-2009, 00:26
Z dziecmi to nigdy nic nie wiadomo, jak juz maja ochote nam zapozowac, to tak sie cieszymy, ze czesto zapominamy ich umyc :mrgreen:
Ja czesto takie zabiegi robie juz w ps :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Piekne zdjecie i sliczna modeleczka :)
Archibald
17-07-2009, 00:31
Paznokcie...
...proszę Cię... :-?
... Szkoda, ze Twoj komentarz skupil sie tylko na paznokciach...
No właśnie...
Fajna fotka, światełko, poza - jest OK :) Następnym razem dawaj jeszcze więcej "codziennych śladów" - to dodaje życia zdjęciu :)
myfriend
17-07-2009, 10:41
Nie chowaj ciastoliny! Zagoń aniołka ze szczoteczką do łazienki ale nie chowaj ciastoliny! :mrgreen:
A zdjęcie urocze, tak jak modelka. :)
Jasne, ze nie schowam, bo corcia uwielbia lepic :)
Dziekuje i pozdrawiam.
Z dziecmi to nigdy nic nie wiadomo, jak juz maja ochote nam zapozowac, to tak sie cieszymy, ze czesto zapominamy ich umyc :mrgreen:
Ja czesto takie zabiegi robie juz w ps :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Piekne zdjecie i sliczna modeleczka :)
Dziekuje...faktycznie ps niezastapiony :)
...proszę Cię... :-?
No właśnie...
Fajna fotka, światełko, poza - jest OK :) Następnym razem dawaj jeszcze więcej "codziennych śladów" - to dodaje życia zdjęciu :)
Cos z pewnoscia jeszcze wrzuce :)
Dziekuje za mile slowa i pozdrawiam
Modeleczka cudna i pięknie pokazana...całość bardzo dopracowana...a paznokcie???...przecież to dziecko, a nie lalka...:)
myfriend
19-07-2009, 11:20
Modeleczka cudna i pięknie pokazana...całość bardzo dopracowana...a paznokcie???...przecież to dziecko, a nie lalka...:)
Dziekuje :) :) :)
Pozdrawiam
Maniek B
19-07-2009, 12:59
Jak spoglądam na to zdjęcie to sam się uśmiecham tak wywołuje emocje. Naprawdę świetna robota.
Baaardzo miłe w odbiorze. Pozdrawiam.