Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Dzeszczyk
Wczorajszy wyjazd z Locterem.......za kilkadziesiat sekund nas dopadlo:)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/07/105xuys-1.jpg
źródło (http://i32.tinypic.com/105xuys.jpg)
Trochę nie leży Wam wspólne focenie bo macie zbyt podobne zdjęcia, chyba za bardzo podnieciliście się otaczającą aurą zamiast skupić się na naprawdę dobrym kadrowaniu, takim, który pozwoliłby dobrze zapamiętać te zdjęcia. Z lewej strony też za mało światełka. No i proporcje są dla mnie nie końca zrozumiałe dlaczego takie obrałeś.
Trochę nie leży Wam wspólne focenie bo macie zbyt podobne zdjęcia, chyba za bardzo podnieciliście się otaczającą aurą zamiast skupić się na naprawdę dobrym kadrowaniu,
Wiem, że to żadne wytłumaczenie, ale troche nam śpieszno było.
Trochę nie leży Wam wspólne focenie bo macie zbyt podobne zdjęcia, chyba za bardzo podnieciliście się otaczającą aurą zamiast skupić się na naprawdę dobrym kadrowaniu, takim, który pozwoliłby dobrze zapamiętać te zdjęcia. Z lewej strony też za mało światełka. No i proporcje są dla mnie nie końca zrozumiałe dlaczego takie obrałeś.
Sorry ale nie rozumiem pytania?
To jest panorama z 10 kadrow......jak tego nie obrabiac? Swiatelka nie bylo bo ulewa juz nas chwytala....a to ze mamy podobne zdjecia.....bylismy chyba razem no nie!?
A poza tym......jak powinna byc skadrowana panorama?
Wiem, że to żadne wytłumaczenie, ale troche nam śpieszno było.
hehe, znam ten ból. Mimo wszystko zrzucam to bardziej na niedostatecznie wyćwiczone oczy do kadrowania co z czasem przyjdzie samo, jeśli będzie się ćwiczyć.
hehe, znam ten ból. Mimo wszystko zrzucam to bardziej na niedostatecznie wyćwiczone oczy do kadrowania co z czasem przyjdzie samo, jeśli będzie się ćwiczyć.
Cwicze, cwicze....
Sorry ale nie rozumiem pytania?
To jest panorama z 10 kadrow......jak tego nie obrabiac? Swiatelka nie bylo bo ulewa juz nas chwytala....a to ze mamy podobne zdjecia.....bylismy chyba razem no nie!?
A poza tym......jak powinna byc skadrowana panorama?
Jakiego pytania? Same stwierdzenia z mojej strony, brak pytań :) .
I w sumie ja nie kumam tez pytań :D .
No i proporcje są dla mnie nie końca zrozumiałe dlaczego takie obrałeś.
Tego pytania!
Tego pytania!
Ależ to nie jest pytanie tylko stwierdzenie, że nie rozumiem dlaczego tak zbudowałeś proporcje, czyli mało dołu, dużo nieba.
Ależ to nie jest pytanie tylko stwierdzenie, że nie rozumiem dlaczego tak zbudowałeś proporcje, czyli mało dołu, dużo nieba.
Chciał podkreślić klimat danej chwili, eksponując ogrom burzowych chmur :)
Chciał podkreślić klimat danej chwili, eksponując ogrom burzowych chmur :)
ok, zrozumiałem :) . Kolega aż się zapieklił. Dobra spadam po mojego chłopaka bo jeszcze gotowym kogoś bardziej wnerwić :D .