Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Jessica - spełniam życzenia...
Al Bundy
26-09-2006, 19:23
Dobra - nie ma peta, skóra się nie błyszczy i nie jest plastyk, jest uśmiech a nie sztuczne naciągane klimaty... Walcie - już mi wszystko jedno - opaskę na oczy założyłem :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img291.imageshack.us/img291/5444/dsc0537lf1.jpg)
bardzo ładnie skomponowane zdjęcie. szacuneczek. ;)
Ze zdjęć z ta modelką to jak dla mnie najlepsze. Nic bym w nim nie zmienił.
B. ładne. I nawet kolor oczu z tłem się zgrał. Skos, czy potrzebny...? Wg mnie nie.
Nikoforumowicz
26-09-2006, 19:47
Al, zdejmij opaskę bo warto na takie zdjęcie popatrzeć. Ładnie.
Bardzo ladna fota. Tez zastanawiam sie nad tym, czy skos jest tutaj potrzebny?
Al Bundy
26-09-2006, 19:59
:mrgreen:
bardzo ladnie psze pana ... jedyne nad czym bym sie zastanowil to czesciowa korekcja zmarszczek ktore sczegolnie po lewej stronie modelki wyszly niekorzysktnie ..a z kolei po proawej te pare kosmykow .. ale to juz czepianie sie. ogolnie bardzo ok :)
Al Bundy
26-09-2006, 20:19
sailor, nie mam doświadczeń w doborze modelek ale ta dziewczyna jest tak chuda że jak się uśmiechnęła to zmarszczki o których mówisz sięgały ucha...Może faktycznie jeszcze nad tym popracuję... Idzie zima, będzie czas :)
M.Szabelski
26-09-2006, 20:21
Według mnie bardzo dobre. Podoba mi się oświetlenie.
Adam Trzcionka
26-09-2006, 20:36
Al, gejt!
no rispekt Al, rispekt....
Ładne zdjęcie, ładna modelka, ładny ujmujący i kobiecy uśmiech.
ładne, naturalne, dobrze oświetłone blendą, poprawne.. co do skosu sie nie wypowiadam bo taka była intencja autora.. na siłe szukam czegoś do czego mógłbym się przyczepić i nie znajduje ;)
Al Bundy
26-09-2006, 22:10
Kamash, takie słowa z Twojej strony to jak wyróżnienie ;)
Dzięki wszystkim :cool:
Teraz bardzo ładne
Bo z tym petem to mi jakoś nie leżało :mrgreen:
a na cholere korygować zmarszczki - w końcu chodzi o to żeby modelka była naturalna a nie jakaś splastikowiona :)
Al - mnie się podoba bardzo - szacunek
na cholere korygować zmarszczki
nie korygowac w sensie wyrzucic tylko korygowac w sensie zmniejszyc glebokie cienie :)
aaa głębokie cienie - to straszne - czy te głębokie cienie przeszkadzają tak strasznie że to zdjęcie dostaje w ocenie mniej ? czy PURYśCI techniczni krzywią twarze przed monitorem i mówią - fatalnie ? wydaje mi się że czasem popadamy w mocne skrajności i szukamy naprawdę dziury w całym zdjęciu które zasługuje na bardzo dobrą ocenę - bo w każdym zdjęciu znajdzie się feler i nieważne czy robi to Al czy robi to jakiś autorytet światowy...
Podobaja mi sie kolorki, ale nie podoba to dolne oswietlenie. Mam wrazenie, ze niekorzystnie wplywa na rysowanie ksztaltow na twarzy. Oczywiscie tylko przypuszczam, bo nie mam porownania z taka sama fotka, ale przy "standardowym" swietle.
goldie .. nie wiem co sie z toba ostatnio dzieje ale wyluzuj .. czy ja gdziekolwiek napisalem ze mi sie nie podoba.. jedynie napisalem ze ZASTANOWILBYM SIE i oraz ze TO MOJE CZEPIANIE SIE ... nie szukalem dziury w calym.. po prostu swrocilem uwage na to co mnie zastanowilo czy mozna by poprawic fote by byla jeszcze lepsza ... bo chyba po to mamy to forum prawda?
Al Bundy
27-09-2006, 16:09
sailor, goldie77, dajcie sobie po banie :D będzie jazada :D
Obu was rozumiem i dziękuję za uwagi ;)
Dla mnie bobma! Wlasnie taka naturalnosc lubie! Swietna robota Al!