Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Joanna i korale koloru...
... koralowego :mrgreen:
http://img10.imageshack.us/img10/4659/dsc0839b.jpg
MadOnion
13-07-2009, 12:43
Fajne ale torche przesadziłes z oczkami ;p imho
grudzinsky
13-07-2009, 12:49
nie za bardzo oczka podostrzyles? ;)
nie za bardzo oczka podostrzyles? ;)
Mam nadzieję, że nie ale doświadczenie nijakie więc wszytko możliwe :D .
grudzinsky
13-07-2009, 12:52
Mam nadzieję, że nie ale doświadczenie nijakie więc wszytko możliwe :D .
dla mnie sa pzeostrzone w stosunku do reszty ;) ale pracuj pracuj bo widac, ze i w portrecie dajesz rade ;)
Jednak tak ;) Wyglądają, jakby należały do innego zdjęcia i to nie tylko z powodu ostrzenia. Całe zdjęcie jest miękkie, w barwie i rysunku a oczy rażą twardością surowej bieli i mocnym kontrastem.
Ok, to tak wygląda bez jakiegokolwiek ostrzenia:
http://img10.imageshack.us/img10/9240/dsc0839bezostrzenia.jpg
grudzinsky
13-07-2009, 13:09
no i od razu trzeba bylo wstawic te wersje :)
no i od razu trzeba bylo wstawic te wersje :)
Coś jeszcze poprawić, póki mam otwartego PSa? :D
grudzinsky
13-07-2009, 13:32
Coś jeszcze poprawić, póki mam otwartego PSa? :D
jak dla mnie to juz nic...mozesz zamykac PS'a ;)
jak dla mnie to juz nic...mozesz zamykac PS'a ;)
Yes Ser! :D
Dla mnie super dwójeczka, jedynka przeholowana z tymi oczami. Ale ogólnie git.
I od tego zdjęcia powinieneś zacząć :)
I od tego zdjęcia powinieneś zacząć :)
Dzięki. Tu już lepiej zadbaliśmy o wizaż, światło i detale.
i zdecydowanie się opłaciło :)
Zdjęcia niby fajne, ale ciekaw jestem czy żona jest zadowolona... :) Czy ona w ogóle wie o tym forum? :)
Zdjęcia niby fajne, ale ciekaw jestem czy żona jest zadowolona... :) Czy ona w ogóle wie o tym forum? :)
Żona sama kładła wizaż. Zdjęcie pstryknięte przy jej asyście i tylko przy świetle z okna. Pełen legal :D . A czy wie o forum? Ma już dość tematu fotografii, forów i mojego podniecania tymi zagadnieniami :D .
Żona sama kładła wizaż. Zdjęcie pstryknięte przy jej asyście i tylko przy świetle z okna. Pełen legal :D . A czy wie o forum? Ma już dość tematu fotografii, forów i mojego podniecania tymi zagadnieniami :D .
O, ja myślałem że modelka to żona... :)
O, ja myślałem że modelka to żona... :)
Żona uparcie odmawia stanięcia przed obiektywem. A jak u Ciebie się przedstawia to zagadnienie? :)
Żona uparcie odmawia stanięcia przed obiektywem. A jak u Ciebie się przedstawia to zagadnienie? :)
Podobnie. A nawet jak zrobię jakieś zdjęcie, to by się rozwiodła jakbym to pokazał publicznie.
Kiedyś fociłem córkę (teraz ma 25 lat), ale od czasu jak została kierowniczką w korporacji to kazała mi pozdejmować z netu wszystkie zdjęcia jakie kiedykolwiek jej zrobiłem. A przecież to były zwykłe niewinne zdjęcia w plenerze. A modelką była cudowną.
Adam Trzcionka
13-07-2009, 22:00
dobre, wyraziste, ciekawe kolory
Podobnie. A nawet jak zrobię jakieś zdjęcie, to by się rozwiodła jakbym to pokazał publicznie.
Kiedyś fociłem córkę (teraz ma 25 lat), ale od czasu jak została kierowniczką w korporacji to kazała mi pozdejmować z netu wszystkie zdjęcia jakie kiedykolwiek jej zrobiłem. A przecież to były zwykłe niewinne zdjęcia w plenerze. A modelką była cudowną.
Więc chyba lepiej fotografować osoby spoza kręgu rodzinnego. Zdrowiej :D .
Kraftsman
13-07-2009, 23:34
zdecydowanie wolę miękką wersję - podoba się
Cieszę się, że jak na pierwsze portretowanie się podoba. Dzięki.