PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Moja Muza:)

slowik-k-g
08-07-2009, 11:20
Witam - w tym dziale będzie moje pierwsze:)
Moja żonka - Ania:)

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/07/90r8t1-1.jpg
źródło (http://i27.tinypic.com/90r8t1.jpg)

Madlenne
08-07-2009, 13:15
Pomysł dość oklepany. Za jasno, przydałoby się trochę kontrastu ze względu na czarną smugę na oczach, i oczy - zbyt wybielone białka. Ogólnie słabo. Jak dla mnie.

R
08-07-2009, 13:26
pokaz Ani to zdjecie to Ci wyprawi taki wyklad z muzykologii, ze wiecej po aparat nie siegniesz...

slowik-k-g
08-07-2009, 13:37
Każdy ma swoje zdanie - nic nie wybielałem - a i proszę o bardziej inteligentna krytykę - bo Pan "R" chyba się zagalopował - jak się Panu nie podoba - proszę powiedzieć jak już przedmówca wspomniał - że się nie podoba:)I tyle!
A jakby "Wasza wysokość Pan R" wysilił się i spostrzegł - że niektórzy tutaj się uczą -i nie zjedli ostatnich rozmów jak Pan - wiec jeżeli moim skromnym zdjęciem - obraziłem Waszą wysokość i to forum - to tak posłucham się i na pewno aparatu w ręce nie wezmę i czasu nie będę tracił żeby się tutaj od was czegoś nauczyć.

Vilq
08-07-2009, 13:59
A mi się zdjęcie podoba, co z tego, że może i jest niedoświetlone, mi się podoba i tyle, przykuwa uwagę, oczy piękne. A to czy poprawne technicznie czy nie "kupam" na to... Zdjęcie spełnia swoje zadanie.

Suchus
08-07-2009, 20:10
jakieś dziwne plami powstały na źrenicach
zdjąłbym kolor z całego zdjęcia, takie czarnobiałokolorowe mixy mi nie leżą
kadr fajny

mOSAd
14-07-2009, 09:49
Zdjęcie ma jeden, ale poważny minus. Zamiast skupić się na kompozycji, grze "kolorów", stylizacji, skupiamy się na fakturze. Na wykonaniu malunku. Na fakturze skóry pod czarną farbą. To raczej nie o to ma chodzić. Światło bardzo mocne, brak szczegółów w światłach. Kadr niewłaściwy moim zdaniem, ze względu na wspomnianą naturalistyczność przekazu. Słaba kompozycja, a półuśmiech nie pasuje do tej stylizacji według mnie.

Ogólnie tak sobie, raczej widziałbym to jako wprawka przed kolejną próbami niż zdjęcie docelowe z tym motywem.