PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Louisiana

velaskez
08-07-2009, 06:17
Wycieczka motorówką po kanałach Louisiany.

**

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img56.imageshack.us/img56/4745/louisianacopysignedsign.jpg)

**

grudzinsky
08-07-2009, 08:34
gdyby nie opis pomyslal bym, ze to gdzies w wielkopolsce i robione zdjecie z drugiego brzegu. wogole nie widac, ze jest to USA. bardzo ale to bardzo slabo pokazane...

Nemeth
08-07-2009, 08:41
velaskez - przed pójściem spać powtórz sobie sto razy - "nie będę pokazywać na forum niedoświetlonych kadrów" ;)

Spójrz na histogram ...

malasana
08-07-2009, 08:42
gdyby nie opis pomyslal bym, ze to gdzies w wielkopolsce i robione zdjecie z drugiego brzegu. wogole nie widac, ze jest to USA. bardzo ale to bardzo slabo pokazane...
Niestety musze sie zgodzic z kolega. Przebywasz w kraju pelnym ciekawych, pieknych widokow. A pokazujesz nieciekawe kadry, ktorym pod wzgledem technicznym rowniez sporo brakuje (ciemny dol, wrazenie nieostrosci). Trzymam kciuki, zebys pokazal nam wkrotce lepsze zdjecia. Bo tego niestety nie mozna uznac za udane...

harb
08-07-2009, 09:05
Niestety musze sie zgodzic z kolega. Przebywasz w kraju pelnym ciekawych, pieknych widokow. A pokazujesz nieciekawe kadry, ktorym pod wzgledem technicznym rowniez sporo brakuje (ciemny dol, wrazenie nieostrosci). Trzymam kciuki, zebys pokazal nam wkrotce lepsze zdjecia. Bo tego niestety nie mozna uznac za udane...

Maćku - ogladajac twoje zdjecia ze stanów, w pierwszej chwili pomyslałem sobie - no chłopak natrzaska fajnych fot, niestety muszę się przyłączyć do głosów ze jak na razie nie pokazujesz zbyt dobrych ujęć, mam nadzieje ze jednak robisz cały czas foty i po selekcji wybierzesz coś naprawdę ciekawego - czego Ci szczerze zycze

pozdrawiam :-D

kulten
08-07-2009, 12:44
Maćku - ogladajac twoje zdjecia ze stanów, w pierwszej chwili pomyslałem sobie - no chłopak natrzaska fajnych fot, niestety muszę się przyłączyć do głosów ze jak na razie nie pokazujesz zbyt dobrych ujęć, mam nadzieje ze jednak robisz cały czas foty i po selekcji wybierzesz coś naprawdę ciekawego - czego Ci szczerze zycze

Podpisuje się.

velaskez
08-07-2009, 13:06
Dobra, koniec. Dupa w troki. Poooostaram się.

pike
08-07-2009, 13:38
broniłbym graficznie ciekawego sygnowania

sea21
08-07-2009, 14:21

Ciężko się nie zgodzić...

Mavierk
08-07-2009, 15:12
z drugiej strony, gdyby zdjęcie było jaśniejsze jakieś 1EV, to mogłoby nawet nawet być fajne :)

markB
08-07-2009, 16:30
Może by było lepsze technicznie, ale nadal nie byłoby widać Luizjany. Z motorówki można zrobić to co jest tam charakterystyczne: moczary i cypryśniki błotne itp.