PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Julka (eithel) hippisowo

admin
07-07-2009, 15:54
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digital.pl/eithel/julka_old.jpg)

mod: Julia Wojciechowska
styl: Anna Rosiak

bukkake cowboys
08-07-2009, 08:56
niech zgadnę - antique palete I ?

BartekIgnasiak
08-07-2009, 14:13
cala ostatnia seria zdjec przepelniona efektami z Nik Software. Ja wolalbym wiecej samego zdjecia w zdjeciu.

sevenoo
08-07-2009, 14:15
szum niepotrzebny do wyostrzonych oczu raczej nie pasuje

admin
08-07-2009, 23:14
"niech zgadnę - antique palete I ?

cala ostatnia seria zdjec przepelniona efektami z Nik Software. Ja wolalbym wiecej samego zdjecia w zdjeciu."

No i blad :) Akurat w tym przypadku suwaki. I co?

"szum niepotrzebny do wyostrzonych oczu raczej nie pasuje"

Hmmm, co maja wyostrzone oczy do szumu? Seweryn, sprecyzuj. Co do samych oczu sa zrobione w stylu zdjec z lat 20-ych. Dokladnie tak wygladaly aktorki na planach filmowych w tamtych latach. Ale co Wy o tym wiecie dzieci Terminatora ;)

Mellan
08-07-2009, 23:18
Ale co ma styl zdjec z lat 20-ych do hippie?

sevenoo
09-07-2009, 09:11
Piotrze, wiesz ze generalnie w naturze szum/ziarno powoduje utrate szczegółów. Dlatego imho bardzo ostre oczka + szum dziwnie tutaj graja. Ale to tylko moja opinia;)

lechupe
09-07-2009, 09:41
Hippisowo i w takiej niby sepii ?
Hippi to kolor.

admin
09-07-2009, 09:59
Piotrze, wiesz ze generalnie w naturze szum/ziarno powoduje utrate szczegółów.

Teraz latwiej mi ogranac ta opinie :)

Hippi to kolor.

No, no. I niech nas reka boska broni przed cz/b i innymi rodzajami fotografii ;)

Phoenix
09-07-2009, 14:53
mi fota się podoba, bardzo fajna modelka, jedyne co mnie od początku nie do końca się podobało, to rozbudowany dół foty, proporcje korpusu do głowy...wniosek, może za bardzo z dołu robione?
a suwaczkami się nie baw Piotrze, bo faktycznie jednym kliknięciem masz dokładnie ten sam efekt w nik pro color, ja osobiście bardzo lubiłem używać antique plate :D

mOSAd
14-07-2009, 10:11
Ogólnie foto całkiem przyjemne. Poprawiłbym jedynie obróbkę oczu rzeczywiście, a i z kadrem możnaby pokombinować (ciężki dół zdjęcia).

Mnie tu nie gra masa szczegółów z różnych stylów, epok. Pokazałeś mocny zarys nosa. Wygląda na to, że modelka świetnie sprawdziłaby się w stylizacjach międzywojennych, ale z czarnymi włosami, grając Żydówkę (niebieski kolor oczu? jeśli tak, to jeszcze ciekawiej). Tutaj natomiast mamy trochę retro, z drugiej strony włosy w stylu... bez stylu, ozdoby niby ponadczasowe, ale jednak znów retro, za to pasiasta koszulka - raczej współczesna chyba. Piórko, okrągły pierścień i bogaty w szczegóły naszyjnik - taaaaaa. Do tego jeszcze opaska (z włosami robiąca trochę za wspomniane hippi). Połączenia co najmniej kontrowersyjne. Całość, do przełknięcia, ale tak balansując na granicy.

korona.
18-08-2009, 03:22
a ja zdecydowanie na nie.