Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Anna - eithel

admin
07-07-2009, 12:30
Stylistka, wiec stylizacja wlasna :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digital.pl/eithel/anna1.jpg)

mod: Anna Rosiak
styl: Anna Rosiak

Phoenix
07-07-2009, 15:32
z tą stylizacją, to ja nie do końca, oczywiście sam jestem ignorant jeśli chodzi o modę, ale myślę , że do takiej wizytowej spódnicy, ta bluzka jakoś nie podchodzi, kadr troszkę uatrakcyjnia fotę, robi ją bardziej oryginalną, reszta jest jak najbardziej oki :)...tylko jak już pisałem wcześniej :)

admin
07-07-2009, 15:50
Z ta stylizacja to przesadzilem. Modelka jest stylistka i sama sie stylizuje :) To nie byla Jej sesja, byla w pracy ale fajnie ze zapozowala bo moim zdaniem wyszlo calkiem fajnie :)

JaW
07-07-2009, 20:54
Brzydka spódnica i jeszcze gorsza bluzka. :( Pomimo wytężenia malutkiego móżdżku nie mogę pojąć, czemu kadr jest pochylony... Jedynie dziewczyna ładna i z predyspozycjami.

admin
07-07-2009, 23:42
Pomimo wytężenia malutkiego móżdżku nie mogę pojąć, czemu kadr jest pochylony... Jedynie dziewczyna ładna i z predyspozycjami.

Ot taki kaprys :)

w4syl
08-07-2009, 10:25
Napiszę tylko, że jako fotograf powinieneś zwrócić uwagę na podszewkę, która wystaje na kolanie.

admin
08-07-2009, 23:19
Fotograf zwrocil uwage na podszewke ktora wystaje na kolanie. Moze to jednak taki pomysl stylistki, mozesz to wykluczyc? Ja nie :) Na szczescie nie poprawiamy pomyslow artystow, bo co by nam zostalo? CZYSTA TECHNIKA? Wypisalbym sie z takiej sztuki ;) Nie poprawiamy stylistow gdy sa na planie obok nas. Mozna zapytac czy tak ma byc ale nie dzialac samemu. Znam tak wiele kreacji ktorych poprawienie przez fotografa byloby nietaktem ;)

mOSAd
14-07-2009, 09:55
Niestety zdjęcie nie broni się na żadnym poziomie :( Stylizacja... nie, lepiej nie będę komentował - w końcu facet jestem, to raczej się nie znam. O, znalazłem słowo "awangardowa" :) Zdjęcie pod względem foto też mniej, według mnie za nisko "upadłeś", bo centralnym punktem powinien być jeśli już to motyw na bluzce, a nie spódnica. Choć w ten sposób wydłużyłeś trochę ofiarę, co może być korzystniejsze niż inne kadry - ciężko wyrokować. Zatem technicznie i świetlnie ok, tematycznie - nie bardzo. Ale ta osoba może być fajna do focenia.