Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Anna - eithel
Stylistka, wiec stylizacja wlasna :)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digital.pl/eithel/anna1.jpg)
mod: Anna Rosiak
styl: Anna Rosiak
z tą stylizacją, to ja nie do końca, oczywiście sam jestem ignorant jeśli chodzi o modę, ale myślę , że do takiej wizytowej spódnicy, ta bluzka jakoś nie podchodzi, kadr troszkę uatrakcyjnia fotę, robi ją bardziej oryginalną, reszta jest jak najbardziej oki :)...tylko jak już pisałem wcześniej :)
Z ta stylizacja to przesadzilem. Modelka jest stylistka i sama sie stylizuje :) To nie byla Jej sesja, byla w pracy ale fajnie ze zapozowala bo moim zdaniem wyszlo calkiem fajnie :)
Brzydka spódnica i jeszcze gorsza bluzka. :( Pomimo wytężenia malutkiego móżdżku nie mogę pojąć, czemu kadr jest pochylony... Jedynie dziewczyna ładna i z predyspozycjami.
Pomimo wytężenia malutkiego móżdżku nie mogę pojąć, czemu kadr jest pochylony... Jedynie dziewczyna ładna i z predyspozycjami.
Ot taki kaprys :)
Napiszę tylko, że jako fotograf powinieneś zwrócić uwagę na podszewkę, która wystaje na kolanie.
Fotograf zwrocil uwage na podszewke ktora wystaje na kolanie. Moze to jednak taki pomysl stylistki, mozesz to wykluczyc? Ja nie :) Na szczescie nie poprawiamy pomyslow artystow, bo co by nam zostalo? CZYSTA TECHNIKA? Wypisalbym sie z takiej sztuki ;) Nie poprawiamy stylistow gdy sa na planie obok nas. Mozna zapytac czy tak ma byc ale nie dzialac samemu. Znam tak wiele kreacji ktorych poprawienie przez fotografa byloby nietaktem ;)
Niestety zdjęcie nie broni się na żadnym poziomie :( Stylizacja... nie, lepiej nie będę komentował - w końcu facet jestem, to raczej się nie znam. O, znalazłem słowo "awangardowa" :) Zdjęcie pod względem foto też mniej, według mnie za nisko "upadłeś", bo centralnym punktem powinien być jeśli już to motyw na bluzce, a nie spódnica. Choć w ten sposób wydłużyłeś trochę ofiarę, co może być korzystniejsze niż inne kadry - ciężko wyrokować. Zatem technicznie i świetlnie ok, tematycznie - nie bardzo. Ale ta osoba może być fajna do focenia.