Zobacz pełną wersję : Romantyczny Olek :-)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img123.imageshack.us/img123/2166/olek.jpg)
Zapraszam do komentowania
jacek.gold
05-07-2009, 15:25
wstawione
ładny kadr ładne kolorki i ładnie zaświecone
ostrości może ciut zabrakło ale nie jest ona priorytetem
Archibald
05-07-2009, 16:15
Nieostre.
No i co z tego?.. :-?
Bardzo dobre zdjęcie - kadr, światełko, GO - podoba się :-)
Fajnie kadrowo, kolory takie jakie lubię, jednak brak ostrości trochę minusuje.
Vespalock
05-07-2009, 16:19
Bardzo ładny kadr, fajna obróbka, brak ostrości nie wpływa zbyt ujemnie na ogólny odbiór. Ale kolorki za zimne.
Bardzo mi się podoba.
Wolałbym jednak większą głębię, bo przesłona 1,8 to trochę mało. Najlepiej gdyby GO obejmowała oczy a nie jedno oko.
Światło i kolor bardzo na plus.
Bartek Witek
05-07-2009, 19:19
Fajna fota. Nieostrość jest tutaj zupełnie nie istotna. Napewno nie przeszkadza w odbiorze zdjęcia.
Może się mylę, ale przez to, że byłeś zbyt blisko nosek jest lekko przerysowany.
Tak czy innaczej jest fajnie :)
daromire
06-07-2009, 11:53
Fajny kadr, ładne kolorki i choć ostrość nie jest priorytetem ... to myślę, że troszeczkę podniosłaby jego wartość... ogólnie dobrze się odbiera.:)
Faktycznie nie ma co się jakimiś tam nieostrościami przejmować :-), sam kadr i światełko bardzo przyjemne dla oka, podoba się :D
przystojny model, kadr taki romantycznie zmrozony..
ladnie.. a brak ostrosci mi wogole nie przeszkadza
pozdrawiam autorke
Bardzo przyjemne - mi te nieostrości tez nie przeszkadzają choć wolałabym żeby to oko było ostre a nie nosek ;) Ogólnie podoba się
Wioletta
06-07-2009, 22:01
Jaaaaa :shock:
Zakochalam sie :-D
Cudo!!!!!
Tytuł w 100% opisuje zdjęcie.
Zdjęcie podoba się.
Dzieki za wstawienie :-)
Model Olek jest bardzo chetny do pozowania wiec na pewno jeszcze tu sie pojawi - postaram sie tylko zeby ostrosc byla tam gdzie powinna :-)
Dziekuje za wszystkie komentarze.
Kwiatek111
07-07-2009, 12:14
nieostre ale przyjemne w odbiorze, ladne zdjecie
Za malo romantyzmu w tytulowym romantyzmie... szkoda (mina mowi zupelnie co innego - czyste wyrachowanie).