PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] devil's dance

badi
04-07-2009, 12:50
tym razem zdjecia mniej diabelskie, az normalnie mi wstyd, to chociaz tytulem nadrobie ;]. btw: ciagle dziwnie czuje sie w kategorii "moda/glamour", ale do sportu czy portretu tez raczej pasuje jak piesc do nosa.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.michalbadura.host247.pl/czasowe/agadance.jpg)

modelka: aga
make up: aga (?)

aaa i dziekowa wielka dla: uysego, agi, kabala i kubusia. oni juz wiedza za co ;p

kymaj
04-07-2009, 14:06
widać ze dziewczę swobodnie czuje sie przed szkłem, foty sympatyczne , ogólnie nie jestem czepalski ale od razu rzucila mi sie w oczy ta agresywna winieta, pozdro

Tommy
04-07-2009, 16:29
wg mnie światło dobre na tych na których widać softa, a niestety mi on przeszkadza bo nie czuję z nich klimatu foty z bekstejdżu. Także soft i statyw out, a środkowe oświetlić tak jak pozostałe :)

Leatherface
04-07-2009, 18:34
Nie podoba mi się. Wygląda to jak zabawy dziewczyny przed obiektywem i pstryki na ślepo fotografa (bez urazy).

Bartek Witek
05-07-2009, 00:19
Mnie się podoba. Widać, że pani dobrze czuje się w towarzystwie fotografa.
Co tu dużo pisać... jest fajnie. Pozdrawiam.

kobyll
05-07-2009, 12:56
Po jaką cholerę stary zostawiłeś w tle tą parasolkę?

slowik-k-g
07-07-2009, 22:00
Świetne - połączenie backstage-a i sesji - i oczywiście dobrej zabawy - Gratuluje!!

pietrobas
08-07-2009, 20:38
Pomysł z parasolką barzo fajny, co najwyżej dałbym troszke mniej mocy, żeby mniej ją wypalić. Z przodu ładnie doświetlone, generalnie podoba się ;)

badi
11-07-2009, 04:07
[
Po jaką cholerę stary zostawiłeś w tle tą parasolkę?

bo mi bracie nie przeszkadzala w odbiorze i fajnie wyodrebniala modelke z tla ;]

btw: to jest taniec, sam nucilem, bawiac sie w beatboxera, dlatego tez i taniec musi byc koslawy hihi.

kruszyna
11-07-2009, 21:35
[

bo mi bracie nie przeszkadzala w odbiorze i fajnie wyodrebniala modelke z tla ;]

btw: to jest taniec, sam nucilem, bawiac sie w beatboxera, dlatego tez i taniec musi byc koslawy hihi.

Poczułem klimat. Nie zawsze najważniejsze na luźnej sesji jest to co najważniejsze... Zdjęcia do glamour nie koniecznie to fakt. Ale radość i zabawa na zdjęciu jest i to jest ten niezaprzeczalny fakt:)
Autor chyba zrozumie co napisałem bo są czasami takie sesje gdzie jest więcej zabawy i przekłada się to na inne, bardziej klimatyczne zdjęcia. Pozdrawiam

rsuchorab
13-07-2009, 19:47
nie ta kategoria, ale ogolnie swietne :)
super modelka :)
pozdrawiam