Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Alpejsko #4
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img16.imageshack.us/img16/3773/panorama4n.jpg)
Kolorystycznie oraz ekspozycja najlepsze z serii jak do tej pory. Wzrok trochę błądzi po kadrze ale dobrze jest.
sabs2key
04-07-2009, 13:14
Fajny widoczek ale może jakby uciachać ten pagórek z lewej albo dać go równomiernie z tym z prawej??? a Może nie:) ale ogólnie mi się podoba....
Tak - to jest najlepsze. Obróbkowo, kadrowo, widokowo ;)
Niebo troche plastikem zalatuje i bardzo ciemne szczyty po prawej, ale reszta przyjemna. Moze odrobinke wiecej gory by sie przydalo.
Fakt niebo ciągnięte. Można powiedzieć że wcale go nie było. Ciemne szczyty po prawej już takie były. Nie chciałem ich rozjaśniać.
mam nadzieję, że najlepsze trzymasz na koniec...bo z każdym numerkiem jest coraz lepiej...dawaj wiecej...:)
To jest doskonale! Podoba mi sie bardzo....kolorystycznie jak pozostale bardzo dobre.....jednak kadr ciekawy i niebo ladnie wyciagniete!
Pozdoba sie!
To niesprawiedliwe...:???:
Takie super miejscówki jak np Alpy, Irlandia itp, to fotograficzne samograje...
Wystarczy mieć minimalne,podstawowe pojęcie o zasadach kadru i technice, aby wyjść o poranku z domu wczasowego, i pomimo dokuczającego kaca, pstryknąć taką rewelacyjną fotę..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A my tu w kraju godzinami krążymy po nieciekawych krajobrazach. oglądając każdy strumyczek, kamień , czy wierzbę, aby coś sensownego wymodzić ...:)
Powinno się stworzyć podkategorię w forum krajobrazy :
1.Kraj
2. Reszta świata...
:mrgreen:
pozdr...
To niesprawiedliwe...:???:
Takie super miejscówki jak np Alpy, Irlandia itp, to fotograficzne samograje...
Wystarczy mieć minimalne,podstawowe pojęcie o zasadach kadru i technice, aby wyjść o poranku z domu wczasowego, i pomimo dokuczającego kaca, pstryknąć taką rewelacyjną fotę..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A my tu w kraju godzinami krążymy po nieciekawych krajobrazach. oglądając każdy strumyczek, kamień , czy wierzbę, aby coś sensownego wymodzić ...:)
Powinno się stworzyć podkategorię w forum krajobrazy :
1.Kraj
2. Reszta świata...
:mrgreen:
pozdr...
Troche racji masz:D
Jednak znam ludzi ktorzy w Irlandii robia zdjecia i potrafia wszystko spie...lic!
Znam taka osobe co ma plecak sprzetu......a z paru setek zdjec wybral bym max 3:D
Ale to moze dlatego ze robi Canonem:D:D:D:D
Leatherface
04-07-2009, 18:49
Dobre zdjęcie :)
bardzo ładnie - zgadzam sie z Kultenem :-D