PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Julka - eithel

admin
04-07-2009, 01:23
Pierwsze z malej sesyjki. Jak sie spodoba, wrzuce wiecej. Kadr ktory bardzo lubie :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://digital.pl/eithel/julka1.jpg)

krupcia22
04-07-2009, 01:46
podoba mi sie obrobka... jedynie ten wyraz twarzy modelki :)

mOSAd
04-07-2009, 05:14
Komórka jej się odpięła z Nikonowskiej smyczy?! Ała! Mina ok, obróbka ok, za mało dramatu jak dla mnie.

Leatherface
04-07-2009, 18:32
Albo mi się wydaje, albo ta dziewczyna chodziła kiedyś do tej samej szkoły co ja...

Wykonanie na tak, reszta na nie ;)

Bartek Witek
05-07-2009, 00:22
Całkiem fajne foto Piotrze.
Fajna modelka. Fajny moment. Mina jakby zaskoczona i rozczarowana.
Tło troszkę jakby odciąga od niej uwagę moim zdaniem.
Chetnie zobaczę więcej...

mini21
05-07-2009, 16:31
Mi osobiście średnio się podoba.
Nie wiem, jaki był zamysł tego zdjęcia, ale jej mina mówi "czemu robisz mi zdjęcie, proszę nie rób tego".

Nad głową dla mnie za dużo, nie ma tam nic na tyle ciekawego, żeby to pokazać, a wprost odciąga wzrok od głównego modelu.

Co do samej obróbki to wiesz...., nie widzę w tym nic rewelacyjnego.

(oczywiście, ja jestem laikiem i nie znam się na tym, więc zbytnio się nie przejmuj tym co piszę :mrgreen:)

Roman K.
06-07-2009, 00:26
Kiepskie jest to zdjęcie. Że niby co - kobiecie wysypało się z torebki ( pomijając smycz Nikona ), i postanowiła sobie na tą okoliczność zapalić papierosa?
Technicznie też kiepsko. Oglądałem tutaj wiele zdjęć chłopaków, którzy potrafią sobie lepiej poradzić jedynie z jedną parasolką i lampą systemową.

Michal C.
06-07-2009, 08:22
eee tam, a mnie sie podoba całość, obróbka i mina modelki tym bardziej. Dla mnie ta scenka dokladnie odzwierciedla nastrój nowoczesnych gimnazjalistek, no może licealistek. Rozkapryszona mina, papieros, modne ciuchy, makijaz, duzy dekolt itd... - tak teraz wygląda mlodziezowy lans. Osobiscie zdjecie podoba mi sie bradzo:)

admin
06-07-2009, 12:00
Jak ja sie ciesze ze sa tak rozne komentarze :) Proby zrozumienia co modelka emocjonalnie prezentuje itd. fajnie. Tylko ze to fotografia modowa, glamour, w ktorej wyraz twarzy i emocje maja wtorne znaczenie. O kadrze nie dyskutuje, bo to wizja kazdego z nas, inna na szczescie. Nie do kazdego zdjeciea trzeba przypisac dluga historie, czasem wrecz jest zbedna :) Jednego nie moge zrozumiec:

Oglądałem tutaj wiele zdjęć chłopaków, którzy potrafią sobie lepiej poradzić jedynie z jedną parasolką i lampą systemową.

O co chodzi? Powiniennem powiedziec ze ja dalem rade lepiej bo bez jakiejkolwiek lampy i parasolki? Nie kumam...

sevenoo
06-07-2009, 12:04
mi sie podoba to co zrobila modelka ( mimika , poza )
nie rozumiem rozsypanych gratow i torebki na ziemi...
bez tego mysle ze bylo by lepiej:)

technicznie bomba;)

amirez
06-07-2009, 12:44
Fajne, bardzo. Podoba się i zamysł i pomysł i wykonanie. Zdjęcie coś mówi, pozostawiając interpretacje odbiorcy.
Jak masz,to zapodaj więcej.

admin
06-07-2009, 16:04
nie rozumiem rozsypanych gratow i torebki na ziemi...

Ja tez nie ale trzeba byc kobieta i za kazdym razem podejmowac probe znalezienia czegos, w tym przypadku fajek, w tak przepastnym worku :)

sevenoo
08-07-2009, 14:10
trzeba bylo jej dac lowepro i z 10 sloikow to wtedy bysmy lepiej zrozumieli :))