Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : opinia o kursie

sbs2005
03-07-2009, 11:43
Zastanawialem sie gdzie to wrzucic - przydalby sie przewodnik po kategoriach ;) - bo czasami mozna sie zgubic

Interesuje mnie szkolenie z fotografii Ceremonii Slubnych - cos takiego jak w linku
http://www.fotografia.edu.pl/slub/index.html
Czy ktos z Was mial przyjemnosc odbyc ww. kurs i jakie macie wrazenia opinie. Lub moze propozycje innych kursow, w ktorych mieliscie przyjemnosc uczestniczyc i mozecie przekazac swoje plusy i minusy.

Czytalem o Kursach Jacka_Z ale nie wiem czy umarly smiercia naturalna - ostatni post user'a Kicy z dnia 06.05.2009 - temat zamkniety. One bardziej tyczyly sie pracy z modelkami i studio, jednak jak to sie mowi - "darowanemu koniowi sie nie zaglada" ;) (w sensie samego kursu, a nie kosztow).

ps. nie chodzi mi o Kursy Kaliny i Adama - nie stac mnie na wydanie kwoty okolo 2kPln na ta chwile - tak do 1kPln

@FotoPepe
03-07-2009, 15:01
Właśnie byłem na ostatnim - czerwcowym.
Mogę tylko subiektywnie powiedzieć - mnie się podobało.
Jakby co mogę na Priv parę klatek zrzucić, choć nie oddają one klimatu szkolenia.

Pozdr.

zazul
06-07-2009, 13:27
Jeśli zaczynasz - jak najbardziej tak. Bardzo polecam. 1szy dzień: kościół + plener, 2gi: studio, praca z lampami, pod koniec drugiego dnia naprawdę nie ma już czasu na ostatni punkt: omawianie zdjęć uczestników, ten czas znacznie lepiej wykorzystać na fotografowanie w studio - czasu jest aż do bólu. Na innych szkoleniach jest np. warsztat z PS "zamiast" studia, na wykonanych w trakcie szkolenia zdjęciach.

para_wodna
14-07-2009, 22:57
woooow, ludzie to zawsze sobie poradza w otaczajacej rzeczywistosci :D nawet kursy fotografii slubnej sa organizowane, fantastycznie! moze slupek kreatywnosci tego typu zdjec podskoczy dzieki temu w gore ;)