Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Oj, ale zimno!
http://fc07.deviantart.com/fs49/f/2009/176/1/7/1777ac58d91786b1dfea63b2568618ff.jpg
Zdjęcie nie jest przeostrzone choć takie wrażenie może wynikać dzięki chaszczom u dołu kadru :D.
ubogie kolorystycznie - oczywiscie ten brak nasycenia robi klimat tego zdjecia, rozumiem ze to z rozmysłem i przemyslanie - zdjeciu wyszło to bardzo na plus - gratki :-D
grudzinsky
02-07-2009, 23:32
mniod dla oczu :)
Bardzo fajne zdjęcie... a lekka "radioaktywność" kamyczka dodaje uroku:)
ubogie kolorystycznie - oczywiscie ten brak nasycenia robi klimat tego zdjecia, rozumiem ze to z rozmysłem i przemyslanie - zdjeciu wyszło to bardzo na plus - gratki :-D
Dzięki Janku. Tam koloru prawie nie było choć ostatnio taki kierunek odsycania bardzo mnie zafascynował, nie będę szedł w zaparte :) .
Pablo 77
02-07-2009, 23:35
Tytuł adekwatny do zdjęcia co bardzo mocno się czuje.Brrrr aż gęsiej skórki dostałem:)
Bardzo dobra praca.Fajne masz te kamyki do focenia:)
DominikS
02-07-2009, 23:35
Bardzo dobre foto no i piękna miejscówka... tego chłodu mógłbyś TROSZKĘ przesłać dziś do wielkopolski
Oj majster :) cały czas podnosisz poprzeczkę:) Wyjedź na urlop min 3 miesiące bez aparatu to może jakoś uda się Ciebie podgonic:)
Nie denerwuj mnie :) Dołujesz mnie zdjęciami Marcin... Całą twórczością właściwie...
idę sprzedać aparat...
Super!
tego chłodu mógłbyś TROSZKĘ przesłać dziś do wielkopolski
U siebie też więcej bym widział tego chłodu, upały dają się we znaki w uk również :D .
Dzięki Panowie.
grudzinsky
02-07-2009, 23:52
U siebie też więcej bym widział tego chłodu, upały dają się we znaki w uk również :D .
Dzięki Panowie.
taaa...dzisiaj na Orkadach bylo 30 stopni...dobrze, ze Polnocny Atlantyk byl chlodniejszy i mozna bylo poplywac :D
sorrie za off top :)
taaa...dzisiaj na Orkadach bylo 30 stopni...dobrze, ze Polnocny Atlantyk byl chlodniejszy i mozna bylo poplywac :D
sorrie za off top :)
Luz, można offtopować. Dla mnie Atlantyk ciągle zbyt zimny, ale od ok połowy lipca zacznie się pływanie :mrgreen:.
grudzinsky
03-07-2009, 00:02
ja tam jutro jak pogoda sie utrzyma znow jade nad Atlantyk :D swietna miejscowe znalazlem :D plytko (do 1.5m ) piaseczek no i woda cieplejsza niz w Baltyku :D
Bałtyk wysiada ale ciiii, bo zaraz włączą się obrońcy polskich wód terytorialnych :D .
andrzejp
03-07-2009, 00:16
Cóż napisać, jak piękna fota to piękna, a ten "kolorek" Kadr - gites jest.
A chaszcze zawsze tak wychodzą, nawet jak się podkręci ostrość
to jest fany.
borregaard
03-07-2009, 06:55
Świetnie "kradniesz" kolor...:mrgreen:
Fajna fota Kulten...
Marcin T
03-07-2009, 09:04
Jak zwykle praca na bardzo wysokim poziomie.
Dobre, dobre. Niebo dopisało do takich klimatów. Nic gorszego jak złapie się bakcyla na takie klimaty, a na suficie bielutkie obłoczki i błękitne niebo... ;]
Aaa - i fajny ten leżący hipopotam na pierwszym planie :mrgreen:
Kolejne dobre zdjęcie, cóż więcej można napisać.
pięknie zgrany kadr. szkoda tylko, że taka mała wersja :(
Pięknie, jak zwykle u Ciebie
wojtek6308
03-07-2009, 13:46
Świetna foteczka :) doskonale czuć to zimno :)
GUINNESSts
04-07-2009, 09:36
No pieknie Panie, pieknie!!!
Co tu dużo pisać. Jest tak jak lubie :) Dobre foto Kulten.
Pzdr
Bardzo mi się podoba to zdjęcie :)
tormentol
04-07-2009, 23:39
Bardzo dobra fota dla mnie ;)