Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Square
Wiem , że może zaliczac się to do architektury, jednak ja to zaliczam do krajobrazu miejskiego:) Inspirowały mnie ostatnie czarno białe prace pewnych forumowych landszafciarzy:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img524.imageshack.us/img524/7757/mostkwadratowol.jpg)
Lucky_Luck
02-07-2009, 23:18
Kadr moim zdaniem idealny, ale czy zbyt mało kontratu?
malasana
02-07-2009, 23:19
Bardzo dobrze wypatrzony kadr mz, podoba mi sie bardzo, nie ukrywam ze sporo bardziej niz inne Twoje ostatnie prace. Tutaj mamy ciekawy pomysl i dobre wykonanie, brawo!
Witaj Jendryn! :)
Twoje bw bardziej mi odpowiada niż cukiereczki. Super fota i może tylko bym dołu ciachnął.
To we Freiburgu?
Pablo 77
02-07-2009, 23:22
Bardzo dobrze wypatrzony kadr mz, podoba mi sie bardzo, nie ukrywam ze sporo bardziej niz inne Twoje ostatnie prace. Tutaj mamy ciekawy pomysl i dobre wykonanie, brawo!
Podpisuję się:)
Super!
Pewnie kwestia mojego monitora, ale może by tak więcej kontrastu trochę?
Bardzo dobre. Masz oko. Tylko 2 rzeczy bym poprawił: leci w prawo oraz wystemplował bym ten biały patyczek czy cokolowiek to jest.
malasana
02-07-2009, 23:25
Ja rowniez podciagnalbym troche kontrast, ale to w sumie detal.
Witaj Jendryn! :)
Twoje bw bardziej mi odpowiada niż cukiereczki. Super fota i może tylko bym dołu ciachnął.
To we Freiburgu?
Siemasz Mellan, dzięki za odwiedziny :) Tak to Freiburg
Kontrast cały czas stał u mnie pod znakiem zapytania, nie chciałem przesadzic, jednak ta wersja wg mnie powinna byc lekko podkopcona:)
bardzo dobra fota :-D
Podpisuje się :D
DominikS
02-07-2009, 23:37
o tak ... kadr wzorowy ..
Troszke mi przeszkadza jedna rzecz - im blizej srodka tym budynki bardziej chca do wody wskakiwac ;) (czyt. klada sie do srodka, minimalnie ale jednak ;) ).
Oprocz tego wszystko pieknie... i chcialem pogratulowac bardzo ladnego progresu jezeli chodzi o Twoje focenie. Gratulejszyn :D idziesz w bardzo dobra strone ze wszystkim (no moze czasem, za duzo zoltego wrzucasz i niby mi to nie powinno przeszkadzac skoro ja z zoltymi dwa lata spedzilem ale... sam rozumiesz - Allzu viel ist ungesund :D :mrgreen: ). Trzymaj tak dalej i zycze dalszego fotorozwoju :D
Troszke mi przeszkadza jedna rzecz - im blizej srodka tym budynki bardziej chca do wody wskakiwac ;) (czyt. klada sie do srodka, minimalnie ale jednak ;) ).
Oprocz tego wszystko pieknie... i chcialem pogratulowac bardzo ladnego progresu jezeli chodzi o Twoje focenie. Gratulejszyn :D idziesz w bardzo dobra strone ze wszystkim (no moze czasem, za duzo zoltego wrzucasz i niby mi to nie powinno przeszkadzac skoro ja z zoltymi dwa lata spedzilem ale... sam rozumiesz - Allzu viel ist ungesund :D :mrgreen: ). Trzymaj tak dalej i zycze dalszego fotorozwoju :D
Dzięki za dobre słowo, fajnie usłyszec coś takiego :)
Rewelacja kadr! Świetnie pokazałeś
Bardzo kreatywny, ciekawy kadr....
Doskonałe....
pozdr....
Ekstra kadr, bardzo mi się podoba to zestawienie :)
i znowu nie nędę oryginalny :-D duży plus za kadr a za ogół byłby większy gdyby jednak ciutkę więcej kontrastu dodać
no i jeszcze :
... wystemplował bym ten biały patyczek czy cokolowiek to jest.
pozdrawiam
Dziwne, ale nie widziałem go jak obrabiałem zdjęcie...