Zobacz pełną wersję : Fantastyczny, wesoły dokument :)
hedgehog
01-07-2009, 10:26
Polecam:
http://www.burnmagazine.org/essays/2009/06/my-hellsten-fjallkor/
Pokazuje, że materiał na świadomą, inteligentną fotografię można znaleźć wszędzie. Rewelacja :) Podnosi na duchu.
Polecam.
hedgehog
01-07-2009, 12:13
Przykro mi. Ja tak. :)
Przykro mi. Ja tak. :)
Niepotrzebnie ci przykro a to, że tobie się podoba napisałeś już wcześniej. Jak dla mnie zbyt proste i mało staranne. Mógłby być ubaw po pachy, gdyby dopracować kadry i porządnie oborbić. Wyeksponować oczy, dodać mroczną, krwistą (buro-czerwoną) winietę, itp. Temat i pomysł kupuję, ale wykonanie nie podoba mi się wcale.
hedgehog
01-07-2009, 12:21
Jak dla mnie zbyt proste i mało staranne. Mógłby być ubaw po pachy, gdyby dopracować kadry i porządnie oborbić. Wyeksponować oczy, dodać mroczną, krwistą (buro-czerwoną) winietę, itp. Temat i pomysł kupuję, ale wykonanie nie podoba mi się wcale.
Mnie wykonanie podoba się bardzo - minimalistyczne i proste, bez idiotycznych manipulacji obecnych w 99% fotografii oglądanej na codzień. Świetna sprawa. Świeże :)
Mnie wykonanie podoba się bardzo - minimalistyczne i proste, bez idiotycznych manipulacji obecnych w 99% fotografii oglądanej na codzień. Świetna sprawa. Świeże :)
Hmm... Świeżością bym tego nie nazwał. Widziałem już dzień z życia kota, psa, fretki. Poziom podobny. Zrobić dobry reportaż pasterski (również z przymrużeniem oka), to sztuka. Co do obróbki, wszystko trzeba z umiarem (osobiście zawsze przeginam).
PS Zazdroszczę ci tej przeprowadzki na północ. Środkowa część Anglii mnie wykańcza.
hedgehog
01-07-2009, 13:30
Hmm... Świeżością bym tego nie nazwał. Widziałem już dzień z życia kota, psa, fretki. Poziom podobny.
Widać, że kompletnie to do Ciebie nie trafiło. Ale to nic :) W końcu najważniejsze, że komuś się chciało i zrobił. Mi podoba się bardzo.
PS Zazdroszczę ci tej przeprowadzki na północ. Środkowa część Anglii mnie wykańcza.
Mieszkałem, wiem. Przeprowadź się :)