PDA

Zobacz pełną wersję : CS3PL trial

martin204
27-06-2009, 10:39
Witam
Potrzebuję PSCS4 lub CS3pl w wersji trial 30 dniowej takiej aby nie trzeba było się rejestrować na stronie producenta... muszę zainstalować w firmie....
Pozdrawiam

d_an
27-06-2009, 22:43
Ja gdy instalują to mnie zawsze pyta czy chcę zarejestrować, cz używać przez 30 dni. z tego wnioskuję, że triala nie rejestrujesz. Co dalej nie wiem, bo ja rejestruję :)

Władca Pixeli
28-06-2009, 05:28
W styczniu instalowałem nowy system i następnie CS3 i o ile dobrze pamiętam to nie było możliwości trial tylko natychmiastowa aktywacja. Nie wiem czy rozpoznaje po dacie czy połączył się przez internet i stwierdził, skoro jest wersja CS4 to nie pozwala na trial.

grudzinsky
29-06-2009, 00:46
koledze pewnie chodzi o to, ze sciagajac wersje 30 dniowa ze strony Adobe trzeba wypelnic kilka pol formularza i dopiero wtedy mozna zaciagnac wersje testowa ;) zawsze mozna wpisac bzdury w te wymagane pola ;)

charll
29-06-2009, 00:55
W styczniu instalowałem nowy system i następnie CS3

A miałeś już wcześniej zainstalowany trial CS3 na tym zestawie komputerowym. Jesli tak to niestety nie było raczej szansy na ponowne korzystania z triala. Nawet formatowanie dysku nic by nie dało. Adobe w jakiś magiczny sposób zapisuje informacje o tym, że już był trial instalowany i okres 30 dni minął. Do stwierdzenia tego faktu wcale nie potrzebuje łączności z internetem.

Władca Pixeli
29-06-2009, 01:20
A miałeś już wcześniej zainstalowany trial CS3 na tym zestawie komputerowym. Jesli tak to niestety nie było raczej szansy na ponowne korzystania z triala. Nawet formatowanie dysku nic by nie dało. Adobe w jakiś magiczny sposób zapisuje informacje o tym, że już był trial instalowany i okres 30 dni minął. Do stwierdzenia tego faktu wcale nie potrzebuje łączności z internetem.
Była pełna wersja.
Znajomej niedawno instalowałem CS1 (pełna wersja) na całkiem nowym PC na którym nigdy wcześniej nie było ich programu. Nie chciałem od razu aktywować aby wcześniej zobaczyć przez kilka dni czy system jest stabilny i było to samo. Po zainstalowaniu od razu krzyczał o aktywację.

charll
29-06-2009, 01:30
To ja dziękuję :)

franz55
01-07-2009, 10:29

Od wersji CS3 program zapisuje info w mbr dysku tak więc sam format nie pomoże. Prawdopodobnie dopiero usunięcie i ponowne założenie partycji może pomóc.

charll
04-07-2009, 02:10
Czy na pewno tylko w MBR, a nie miesza gdzieś głębiej? Kiedyś musiałem zainstalować triala i niestety nawet formatowanie dysku, włącznie z zakładaniem od nowa partycji, nie pomogło. Ba, nawet po podłączeniu innego dysku nie chciał się zainstalować.

1968
04-07-2009, 03:11
"CCleaner" + "Odkurzacz" (Menedżer rejestru) = może pomoże