PDA

Zobacz pełną wersję : warszawa - lotnisko - potrzebna pomoc

sokrates
26-06-2009, 15:02
Witam, wybieram się do warszawy na szkolenie.... (bla, bla, bla ale nie o tym chciałem)
Chciałbym się wybrać w okolice lotniska pofocić trochę duże samoloty. Zwracam się z prośbą do osoby doświadczonej w fotografowaniu w okolicach lotniska Okęcie - kto chce się wybrać na plener lotniczy ze mną? Oczywiście szukam osoby która jest zorientowana w tamtym terenie i pomoże w znalezieniu dobrej miejscówki. termin 11 lub 12 lipiec.
Dysponuję samochodem więc mogę przyjechać i odwieść kompana ;-)
liczę na zrozumienie.

Dyziek
26-06-2009, 15:11
--->http://airnews.pl/map.html poczytaj i będziesz wiedział wszystko:)

sokrates
28-06-2009, 13:57
dzięki - znam tą stronę, mimo wszystko wolał bym mieć kogoś doświadczonego w bojach "pod ręką" :-)

0L0
29-06-2009, 14:26
w Warszawie niema dużych samolotów :) duże to są w Amsterdamie :)
a tak poważnie, to ta mapa pokazuje akurat wszystko co potrzebujesz :) od strony Cargo nie podjeżdżaj bo zamiast siatki ustawili blachy i widoczność zerowa. sugeruję górki od strony al. krakowskiej

Tom Vein
29-06-2009, 14:36
Tych blach już nie ma od kilku tygodni. Stały tam tylko na czas budowy drogi w tamtym miejscu. Spokojnie możesz tam jechać. Napiszę ci tak, przyjeżdżasz w weekend, gwarantuję ci że ktoś ci pomoże, tego dnia będzie pewnie sporo ludzi. To będzie mój ostatni urlopowy weekend więc ci nie mogę pomóc. Ale jeśli coś się zmieni to odezwę się.