Zobacz pełną wersję : CH-47 Chinook z Niderlandów
Kilka kadrów z Luchtmachtdagen (pisali ludzie na lotnictwie.net że było 220 000 zwiedzających (w 2 dni), tym razem śmigłowiec transportowy Chinook.
Ten kto focił CH-47 wie jak ciężko rozmyć śmigła - najlepiej 1/30 (a tu Qna miałby pole do popisu ze swoimi stalowymi mięśniami - właśnie w końcu pokaż te bicepsy - najlepiej filmem z Axalp ;-) )
1.
2.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/06/3655236528_5104c5a148_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3351/3655236528_5104c5a148_o.jpg)
3.
4.
5.
6.
chyba skończę linkować z Flickr bo kompresuje za mocno, tylko szkoda że na forum 800x600 to max.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
No i to jest moc:) Bardzo dobra robota! 3 i 4 najlepsze, jedynaczkę chyba bez tego głośnika bym wolał w kwadracie:)
Ten kto focił CH-47 wie jak ciężko rozmyć śmigła - najlepiej 1/30 (a tu Qna miałby pole do popisu ze swoimi stalowymi mięśniami - właśnie w końcu pokaż te bicepsy - najlepiej filmem z Axalp ;-) )
;)
fajne zwłaszcza model z pierwszej fotki na samym dole :) poważnie 3 i 4 bardzo na tak
Wiem że głośnik może wzbudzać emocje - ale ma to również swój urok i wymowę.
to ja myślałem że jedynka będzie bić rekordy popularności ;-)
ja tez za jedynka bez glosnika
dalej 3 i 4 ze wskazaniem na 3 - ciekawiej chmury zagraly
z trawka fajne kolorki... ladnie kontrastuje zielen na jej tle, ale wolalbym czystszy kadr - bez wiezy w tle - wystarczajaca sporo sie dzieje imho
bardzo fajny set :)
ja tez za jedynka bez glosnika.... wolalbym czystszy kadr - bez wiezy w tle....
A Jeep na lince może być, czy też wystemplować? ;-D
Fajna seryjka.
1/30...... no tak to tylko mistrz Qna potrafi :).
A Jeep na lince może być, czy też wystemplować? ;-D
ze sporo sie dzieje czyli chinook stawia jeepa "na nogi" i ten chinook jeep na lince i trawka by styknela :) cala reszta out :)
mi ten głośnik nie przeszkadza, ma swój wydźwięk jeszcze nie wiem jaki ale ma ;)
mi ten głośnik nie przeszkadza, ma swój wydźwięk jeszcze nie wiem jaki ale ma ;)
no fakt przecież Sl@wcio ma możliwość nagrywania krótkich notatek wiec mógł spoko Ci ten wydzwięk nagrać :)
ja tym razem oryginalny nie będę 3 i 4 debeściaki
1 też ale to tak bardziej osobiście bo pamietam jak wielkie te głośniki miały dla nas znaczenie :)
1 też ale to tak bardziej osobiście bo pamietam jak wielkie te głośniki miały dla nas znaczenie :)
mowcie kiler mowcie :)
zaje-fajny ten śmiglak, foty zresztą też
Nastawiłeś się na Chinooka i Ci ładnie wyszedł.
1 ma wojenny nastrój.
Pozdrawiam.
Ps. gdzie są ekstra rękawiczki po taniości???? :)
4 i 6 bardzo mi sie podobaja. Jedynka mi sie nie podoba ze wzgledu na skos w nienaturalna strone. Jakos mi to nie pasuje, glowe obracam, zeby zdjecie obejrzec.
Moj Chinook jest nieostry, tak probowalem smigla rozmyc, ze reszta mi sie rozmyla, a smigla jak stoja, tak staly :D
PS: A ten glosnik wez schowaj. Nerwicy przez niego dostalem, tak jakos mialem miejsce, ze prawie wszystkie "krzyzowki" samolotow wypadaly mi za glosnikiem :) Mam najczesciej dym z lewej strony glosnika, z prawej, a po srodku glosnik.
gdzie są ekstra rękawiczki po taniości???? :)
Będą będą tylko to u hiszpanów.
Nerwicy przez niego dostalem, tak jakos mialem miejsce, ze prawie wszystkie "krzyzowki" samolotow wypadaly mi za glosnikiem :) Mam najczesciej dym z lewej strony glosnika, z prawej, a po srodku glosnik.
Witaj w klubie :mrgreen:
michaelsoncam
25-06-2009, 03:35
Glosnik jak najbardziej na miejscu.
Ciekawy zestaw.
Wiem jak ciezko rozbujac smigla temu lajzie.
Pozdrawiam.