Mariusz Moskale
22-09-2006, 23:24
Do dzisiaj byłem szczęsliwym posiadaczem Nikona Coolpix 8800. Na panelu kontrolnym /kolor podświetlenia - zielony/ pokazała się ciemna plama. Wygląda to tak jakby pod panelem wewnatrz aparatu coś się rozlało. Na panelu wyświetlane są wszystkie informacje, lecz niestety opcje przypisane do przycisków zaczęły wyświetlać przypadkowe funkcje. Aparat napewno nie upadł ani nie był niczym zalany. Po jakimś czasie działanie przycisków zaczeło wracać do normy. Plama została i niestety niektóre funkcje aparatu są zablokowane. Np. spust migawki po wciśnięciu do połowy robi odrazu zdjęcie, w położeniu SCENE nie można ustawić funkji, czasem niektóre przyciski są jakby nie aktywne ich działanie jest przypadkowe.
Jestem pierwszym właścicielem tego aparatu, który mam od marca 2005 roku. Jeśli ktoś miał podobny przypadek i może mi pomóc w tym temacie poradą lub wskazaniem dobrego serwisu to bardzo proszę.
Jestem pierwszym właścicielem tego aparatu, który mam od marca 2005 roku. Jeśli ktoś miał podobny przypadek i może mi pomóc w tym temacie poradą lub wskazaniem dobrego serwisu to bardzo proszę.