Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dotacje

bazej
21-06-2009, 14:49
Od niedawna zajmuje sie fotografią. oczywiście drogie hobby, ale słyszałem o jakiś dotacjach na nowa otwierana działalność. Pytanie jest następujace: na czym to polega? Jakie są zobowiązania i jakie trzeba warunki spełnić? Ile można otrzymać złotóweczek i czy ja jako student tez mogę taka kasę dostać? Jeśli ktoś ma jakieś konkretne informacje to bardzo proszę o pomoc. na pewno będą komentarze typu:"jak chcesz otwierać działalność jeśli dopiero zająłeś się fotografią"przestrzegam, że ten post nie jest o tej tematyce i będę wdzięczny jeśli odpowiedzi będą zgodne z tematem

litespeed
21-06-2009, 15:08
czy ja jako student tez mogę taka kasę dostać?
Jako student powinieneś umieć wyszukiwać potrzebne informacje. Przydaje się przed sesją.
Wątek na 15 stron... (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=69384&highlight=pierwsza+firma)

bazej
21-06-2009, 18:40
wiadomo informacji pełno, ale prawdziwe, rzetelne otrzymamy od osób tylko tych, które miały z tym osobiście do czynienia. Ile wiadomości dostepnych, napisanych przez osoby do tego upoważnione tyle też haczyków. Poza tym jako student potrafię odpowiadać z kulturą na zadane pytanie a nie od razu walic jakieś docinki. Chyba nie taki cel forum i dyskusji.

elanek
21-06-2009, 19:48
Pytanie jest następujace: na czym to polega?

W tym roku już za późno, złóż wniosek na zimę, dostaniesz w marcu.

bazej
22-06-2009, 13:38
OK, ale chciałbym sie dowiedziec na jakich zasadach to działa i czy będę w stanie sprostać wymaganiom i spełnic zobowiazania

bazej
22-06-2009, 21:44
bardzo prosze o pomoc na pewno nie tylko mnie się ona przyda

wilk325
22-06-2009, 21:53
bardzo prosze o pomoc na pewno nie tylko mnie się ona przyda

Napisz PW do Kondeusz z Fotokujaw, na pewno Ci dokładnie wyjaśni co i jak.

bazej
23-06-2009, 10:33
to w takim razie poczekam na srodowe spotkanie tam z nim porozmawiam