Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Łódka
Łódź jaka jest każdy wie...:)
pozdr....
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
http://img200.imageshack.us/img200/189/dsc02941o.jpg]źródło ([URL=http://img200.imageshack.us/i/dsc02941o.jpg/)[/URL] By gladar (http://profile.imageshack.us/user/gladar)
Podoba mi się naturalna ramka.
Ale czy woda aby się nie wylewała w prawo?
Al Koholik
19-06-2009, 21:04
Mnie się bardzo podoba, choć nad łódką krzaków dużo, a nieba mało. Za to dół mi się bardzo podoba.
PS. leci w prawo
To fakt, delikatnie leci w prawo... Nadto, dostrzegam jakieś niepokojące plamki w prawym górnym rogu- zdaje się, że starałeś się coś ukryć... ;-) Trudno, każdemu może się zdarzyć... Niemniej kadr ciekawym, chmurki dopisały i woda na pierwszym planie wygląda wyśmienicie...
T_P_
Edycja: Ponadto, żałuję, że ów praca nie mieści mi się w całości na ekranie... Tak więc pomniejsz, wyprostuj i dokończ to malowanie, a będzie wówczas naprawdę niezła praca... :-D
Nemeth
Sprawdziłem poziom na siatce - masz rację - leci lekko w prawo.
Stąd wniosek - nie ufaj własnym zmysłom :)
pozdr....
Arkady_pl
19-06-2009, 21:19
żałuję, że ów praca nie mieści mi się w całości na ekranie...
U mnie się mieści. I nawet mam duuuże marginesy po bokach.
A fotka super.
U mnie też się misści (WXGA) ;-) Praca bardzo przyjemna. Napisz jeśli możesz co tam schowałeś
z prawej strony ?? ;-)
Pozdrawiam.
No tak - mam do czynienia z profesjonalistami :)
Wystemplowałem nieciekawy uschniety badyl - tylko w pospiechu użyłem pedzla o ostrej krawędzi.
Stad ta okrągła plama...
Sokole Oko - gratuluje.....
...Sokole Oko - gratuluje.....
gladar, dostrzegam pewną złośliwość pod moim adresem... Niepotrzebnie, bowiem jak sam przyznałeś pośpiech Cię zgubił... Więc usiądź ponownie do ów pracy i poświęć jej jeszcze chwilę, a z pewnością zadowolenie będzie spotęgowane...
T_P_
P.S. Arkady_pl, fumio, cieszy... Ja również się cieszę, że pracuję na starym pudle... :-D
Marcin T
19-06-2009, 21:53
Ładna fotografia.
T_P
Źle odczytałes moje intencje..
Ja naprawde jestem pełen uznania dla Twojej spostrzegawczości...:-D
pozdr...
Nikonozaur
20-06-2009, 00:30
bardzo fajna fotka :-D
Dokładnie.
Bardzo przyjemna łódeczka i otoczenie.
wojtek6308
20-06-2009, 06:16
Bardzo podoba mnie się kadr :) jak i cała reszta.
ja tam zadnych plamek nie widze, czy leci czy nie to tez minimalna kwestia.... wylewa sie z prawej?? eeee u mnie nic z monitora sie nie leje;)
Ogolnie - "jestem na TAK" :)
Poza babolem jest świetnie.
Kapitalna woda i kadrowanie.
Naprawdę szczere uznanie za to zdjęcie.
PS. Może popraw tego babola i poproś np. Jarek76 żeby Ci podmienił zdjecie. Szkoda zostawiać tutaj taką wersję, a jest się na czym uczyć.
Dziękuję wszystkim serdecznie za przychylne (i nie całkiem przychylne) opinie o fotce.
Nie będę starał się podmienić fotkę na poprawioną, gdyż sądzę że mój babol może mieć znaczenie pedagogiczne :), a poza tym posty które jego dotyczyły stały by się niezrozumiałe dla nowych czytelników.
Poprawienie babola jest sprawą trywialną technicznie - i mam nadzieje że uwierzycie że potrafię sobie poradzić .....
pozdr...
Bardzo
tormentol
20-06-2009, 21:00
Bardzo ładne zdjęcie, podoba się.
malasana
20-06-2009, 21:04
Solidnie pokazane, bardzo dobrze uchwycone pod wzgledem technicznym.
Blasius.G
20-06-2009, 23:28
Milutko sie oglada. Tak jak powinien wygladac jeziorny krajobraz. I chmury, i trawy, i drzewa, i woda, i lodka- wszystko fajnie wspolgra.
Milutko sie oglada. Tak jak powinien wygladac jeziorny krajobraz. I chmury, i trawy, i drzewa, i woda, i lodka- wszystko fajnie wspolgra.
Pełna zgoda:)
Bardzo dobra fotografia,..poprawny kadr, ładny kolor,..to wszystko w doskonałym świetle,..z przyjemnością się ogląda. Pozdrawiam.
Babol trochę przeszkadza poza tym jest super
Bardzo dobra praca i dobry efekt zabawy z niełatwą ekspozycją. Dla mnie trochę trzcina za mocno świeci choć nie aż tak bardzo by wymagało to natychmiastowej poprawki :D .