Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kolejne umarło
Witam,
z racji mojego dzisiejszego nastroju zapodaję taką analogową szufladę.
Zapraszam:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img91.imageshack.us/i/kolejnyodszed.jpg/)
.
Gdyby konar i ścieżka tak nie świeciły byłby ideał. Bardzo dobre zdjęcie jeśli nanieść poprawki. Bardzo dobrze poprowadzona wienieta :D kierujące spojrzenie we właściwym kierunku.
ładnie pokazana degradacja przyrody - fajna konwersja, podoba się :-D
Gdyby konar i ścieżka tak nie świeciły byłby ideał. Bardzo dobre zdjęcie jeśli nanieść poprawki. Bardzo dobrze poprowadzona wienieta :D kierujące spojrzenie we właściwym kierunku.
Dobrze godo!
Piotr_ek
17-06-2009, 00:23
Świetne !
Poczynając od koncepcji a kończąc na konwersji... świetne.
pozdr, P.
Szuwarku moje zdanie znasz. Mam zboczenie na punkcie analoga. Wielki plus za tą fotkę:)
te pnie sosen widziałem zabarwione, ale po zimnym prysznicu i gorącej kawie już bw
Dziękuję za wszystkie opinie. Pozwólcie , że się odniosę do wybranych:
Gdyby konar i ścieżka tak nie świeciły byłby ideał.
Próbowałem - moim zdaniem był gorszy odbiór tego zdjęcia, ale dzięki za cenne uwagi.
Bardzo dobrze poprowadzona wienieta :D kierujące spojrzenie we właściwym kierunku.
Wiem o czym myslisz :-D - to jednak jeszcze nie PS.
Szuwarku moje zdanie znasz. Mam zboczenie na punkcie analoga. Wielki plus za tą fotkę:)
Zaczynam się zastanawiać czy nie otworzyć jeszcze jednej szuflady, ale to mogła by być PUSZKA PANDORY :-D
te pnie sosen widziałem zabarwione, ale po zimnym prysznicu i gorącej kawie już bw
Czy Ty spać nie możesz ??? :-D
Bardzo mi sie podoba, kad i BW pierwsza liga:-)
cóz, ja raczej uwazam, ze winieta jest zdecydowanie zbyt agresywna i to ona dominuje na zdjeciu, a nie to co powinno.
Ale w ogólnosci ładny kadr.
wojtek6308
17-06-2009, 08:59
Ładny kadr i BW pasuje jak ulał :-D
cóz, ja raczej uwazam, ze winieta jest zdecydowanie zbyt agresywna i to ona dominuje na zdjeciu, a nie to co powinno.
Ale w ogólnosci ładny kadr.
Jest dość agresywna - to fakt.
Ale taka miała być. I nie zgodzę się , że to ona dominuje.
Jest według mnie nieodłącznym elementem tego zdjęcia - zresztą .... po to jest :)
Co do winiety to ja mało się znam :oops: i nie zawsze tę winietę akceptuję ale......... akurat w tym przypadku to właśnie ona oddaje cały klimat tego ujęcia - fotka zatrzymuje wzrok na dłużej.
BDB