PDA

Zobacz pełną wersję : Instrukcja obsługi NIKON D60 (18-55mm II KIT)

olae12
15-06-2009, 13:44
Witajcie.Dostałam od męża Nikona D60,niestety aparat ma instrukcję obsługi w j.islandzkim. Czy jest ktoś w posiadaniu takiej instrukcji i mógłby mi przesłać na e-maila???

2Cresky
15-06-2009, 13:44
Wysyłam PM

olae12
15-06-2009, 13:53
Dzięki :)

Valwit
15-06-2009, 14:15
Jeśli zakupiono nowy produkt i dostarczona instrukcja obsługi jest w obcym języku, można wymienić ją drogą pocztową na tę samą instrukcję w innym języku, korzystając z naszej usługi wymiany podręczników. Korzystanie z tej usługi wymaga zarejestrowania produktu.

Warunki
a. Jest to oryginał firmy Nikon "Podręcznik użytkownika" lub "Nikon Podręcznik fotografii cyfrowej" dostarczonych w polu z Twojego produktu.
b. Podręcznik jest nowy to warunek wymiany(unused oryginał)
c. Podręcznik dla obecnego produktu.
d. Dla produkt jest wymagana rejestracja z wyprzedzeniem powrótu podręcznika do wymiany

Jeśli Twoja instrukcja obsługi nie spełnia tych warunków, zostanie ona zwrócona bez zamiennika.

Ograniczenia
a. Usługa NIE obejmuje kieszonkowych instrukcji obsługi, skróconych instrukcji obsługi, płyt CD z instrukcją obsługi oraz wszelkich pozostałych materiały dostarczonych w pudełku z urządzeniem. Niestety, nie możemy zwrócić żadnych takich przedmiotów.
b. Usługa dostępna jedynie dla klientów indywidualnych.
c.Dostępne są tylko podręczniki w językach europejskich. Dostępność jest uzależniona od produktu i języka.

Zamawianie zamiennego podręcznika
Zarejestruj swój produkt na stronie internetowej
a. Zaloguj się na swoje konto. Jeśli nie masz konta, kliknij tutaj.
b. Podaj swoje dane osobowe, w tym pełny adres pocztowy.
c. Zarejestruj produkt, do którego chcesz otrzymać zamienny podręcznik.

Wyślij pocztą swoją drukowaną instrukcję obsługi do nas na wymianę.
a. Podaj wersję językową instrukcji obsługi, której potrzebujesz.
b. Podaj swoje imię i nazwisko, adres pocztowy oraz adres e-mail ― dzięki tym danym szybko obsłużymy Twoje zamówienie.

Wyślij podręcznik na adres:
Nikon Manual Exchange Service
PO BOX 11121
Clonshaught
Dublin 17
Ireland

ANowa instrukcja zostanie wysłana po dwóch tygodniach od momentu otrzymania przez firmę Nikon Twojej przesyłki. Jeśli dana instrukcja jest tymczasowo niedostępna, otrzymasz wiadomość e-mail z informacją o przewidywanej dacie uzupełnienia zapasów. Jeśli dany podręcznik nie jest już dostępny, zwrócimy Ci pocztą przesłaną instrukcję obsługi.

http://nikoneurope-pl.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/22116/kw/instrukcje/r_id/127724

;)

kronos28
15-06-2009, 15:12
a nie prościej sobie po prostu ściągnąć instrukcję w pdf ze strony nikona?

Valwit
15-06-2009, 15:33
czasem ludzie lubia papierowe, mordercy drzew! ;)

olae12
16-06-2009, 01:16
Dzięki za informację VALWIT,otrzymałam już e-maila z instrukcją,taka mi wystarczy :))

POZDRAWIAM WSZYSTKICH