Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Southern Sun
Granica niemiecko - francuska ... uwierzcie , że taki widok widziały moje oczy:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img241.imageshack.us/img241/4963/zachd800x600.jpg)
p.s: podłożyłem wersje z DA
Sam dół (trawka) i słońce i struktura nieba (nie kolor) są na tak. Ale reszta wali po oczach kolorowaniem i cieniowaniem photomatixowym.
Nie składałem w photomatixie:) może sprawia takie wrażenie, ale to po prostu kadr złożony z trzech i łączony w ps-ie z podkreconym tonal contrast. Zajrzyj na DA, tam jest wersja mniej wyostrzona, wydaje mi się że wygląda lepiej.
Już zajrzałem i mimo wszytko ta tutaj wygląda lepiej. Fajnie, że szukasz nowych rozwiązań bo to potwierdza Twoje aspiracje choć tym razem kombinacje zaprowadziły Cie zbyt blisko efektom znanym z P. Oczywiście to moje zdanie. Ty idziesz w kolor z całą mocą a ja od niego odchodzą więc w sumie ciekawie się złożyło :mrgreen:.
heh:) w zasadzie to dobrze się składa w końcu bedziesz wrzucał same BW a ja same z saturacją na 200%:)
heh:) w zasadzie to dobrze się składa w końcu bedziesz wrzucał same BW a ja same z saturacją na 200%:)
hehe dobre :D .
Zapomniałem dodać, że fajny avatar dałeś, spod znaku "swój chłop" :) .
Nie wiem czy widziałeś ale jakiś frajer ukradł moje przedostatnie zdjecie na DA:)
Nie wiem czy widziałeś ale jakiś frajer ukradł moje przedostatnie zdjecie na DA:)
Nie bardzo rozumiem?
borregaard
15-06-2009, 01:47
Oj,przesadziłeś....lubię pohasać,ale....:mrgreen:
Może kapkę:)
piękna rzecz......zresztą na granicy niemiecko-francuskiej różne rzeczy się już działy.
Zgadzam się .... :-D
Może kapkę:)
Kapka to znaczy dużo ? :mrgreen:
Też uważam, że pojechałeś zbyt ostro... ;)
borregaard
15-06-2009, 16:05
piękna rzecz......zresztą na granicy niemiecko-francuskiej różne rzeczy się już działy.
To fakt,troszkę Go to usprawiedliwia.....:mrgreen: