PDA

Zobacz pełną wersję : coolpix s210 po upadku.

bubblegirl
13-06-2009, 10:54
Witam!
Wczoraj aparat spadl mi na ziemie z wysunietym obiektywem, na poczatku wyskoczyl blad obiektywu, ale po paru probach zaczal sie zachowywac normalnie, tzn obiektyw wsuwal sie i wysuwal normalnie. Problem w tym ze na po upadku na zdjeciach wychodza poziome paski, wygladaja troche jak zaluzje -.- Na wyswietlaczu tego nie widac, dopieo jak sie juz pstryknie zdjecie to sa na nim te paski. Od razu spisalabym go na straty, ale dziwne jest to, ze jak kreci sie nim filmik to nic takiego sie juz nie pojawia, wszystko wyglada normalnie O_o

Wie ktos z Was co sie moglo stac? Bo nie wiem czy zanosic go do naprawy, czy co robic ;) Pozdr.

velaskez
14-06-2009, 21:02
Może migawka poszła...? Poziome paski czarne czy jakie?

bubblegirl
15-06-2009, 00:49
Poziome, nie czarne, takie ciemniejsze, ale wyglada to tak jakby zaluzja rzucala cien. A jesli migawka to bardzo zle? ; )

askalee
09-07-2009, 14:07
Poziome, nie czarne, takie ciemniejsze, ale wyglada to tak jakby zaluzja rzucala cien. A jesli migawka to bardzo zle? ; )
Cze wiecie co sie moglo stac z aparatem, ze te paski tak wyskakują? Na moim wyswietlaczu są jasne poziome paski, ale tylko jak pstrykam zdjęcie. Na filmiku ich nie ma. nie wiem jak to naparaić i ewentualnie ile taka naprawa kosztuje. Pomocy :(