Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Czy boisz sie Duchów ?
Niedzwiedz
20-09-2006, 12:13
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Leon13th
20-09-2006, 12:30
Powiem tylko tak : zdjęcie fantastyczne :wink:
Obrazek (http://imageshack.us)
Swietne zdjecie :-)
Ciekawy jestem w jaki sposob (ma mna mysli jak uzyskales efekt, bo ktos zaraz napisze - nacisnal spust migawki) je zrobiles ...
Odnosnie fotobloga .... jak na moj gust za duzo alkoholu , to nieedukacyjne :lol:
Niedzwiedz
20-09-2006, 12:40
pdzran, alkohol to jeden z problemow o ktorych chce mowic ;) warto poczytac takze
zhao-zhuxi
20-09-2006, 15:59
No no no, niesamowity klimat... podoba mi się, i to nawet cholernie!
widzialem na onephoto :) bardzo fajne :)
niezła gra światła i koloru, bardzo soczyste barwy, przyjemne dla oka. Podoba mi się... pozdrawiam
Czym Ty to oswietliles? Bardzo mi sie podoba jesli chodzi o barwy. Lozko mi nie pasuje, jakos tak nie ten klimat, szczegolnie ta poduszka czy cos w kwiatuszki.
Podziwiam dziewczyne ze tak dlugo udalo sie jej siedziec bez zadnego ruchu, bo nie widze kolo niej nigdzie poruszenia :)
Niedzwiedz
21-09-2006, 09:47
poduszki i lozka jak najbardziej bo duchy wychodza kiedy lezymy sami w lozku i zamkniemy oczy,
podam parametry 63s naswietlanie 12mm f8 , latarka bez korekcji wieksze w PS tylko to co z rawa podstawowe
meliszipak
21-09-2006, 12:30
Ciekawe, bardzo ciekawe
pdzran, alkohol to jeden z problemow o ktorych chce mowic ;) warto poczytac takze
Hehe , a przy czym najlepiej sie rozmawia ? :lol:
Toż to zamknięte koło ;)
Niedzwiedz
21-09-2006, 13:16
no wlasni :)
el_comendante
22-09-2006, 08:51
świetny klimat :grin:
Podziwiam dziewczyne ze tak dlugo udalo sie jej siedziec bez zadnego ruchu, bo nie widze kolo niej nigdzie poruszenia :)
oj tak....... :grin:
Niedzwiedz
22-09-2006, 10:29
hmm dziewcze sie nie ruszalo bo bylo i tak naswietlane krotko :) pobawcie sie w to mnie namowil kiedys Leon13th teraz ja namawiam was
efektr bardoz ladny i przyjemna fotka dla oka, tesh sie zabieram do malowania swiatłem w doslownym tego słowa znaczeniu:)
Od kiedy jednego spotkalem, juz nie.
Okolicznosci: bezksiezycowa noc, srodek cmentarza, polnoc, typowy wyglad
z opowiesci, czyli cos, jakby oblok wysokosci ok. 1.5m, polprzezroczysty
i blady, w ksztalcie zblizonym do pilki od rugby.
Wiecej nie powiem ;)
I cale szczescie, ze poszedlem sprawdzic, chociaz niezbyt entuzjastycznie :) :)
Niedzwiedz
25-09-2006, 09:47
Seeker, powiedz :)
No, nie wiem, czy powinienem... ;)
Pewnie ze powinienes :mrgreen:
eee swiatlo z latarki poruszone :D .. zart of koz . aardzo fajne i pomyslowe foto. dawaj reszte serii
Ciekawy pomysł, bardzo fajne zdjęcie ;)
Niedzwiedz
27-09-2006, 09:17
sailor, dam dam oczywiscie :) bedzie to dosc dziwna sesja i ciekaw jestem jak ja odbiora ludzie hmm tak mysle jak bym nad nia popracowal z 6 roku to bym mogl wystawe w kosciele zrobic ;)
janol_16
29-09-2006, 00:19
Fajne zdjęcie fajny pomysł tylko troszeczke razi mnie to nie pościelone łóżko może warto by było coś na to dać jakiś czarny albo ciemny kocyk bo tak to troszke razi
mariofelicjan
29-09-2006, 18:59
powiem krótko ........REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo fajne...i pracochlonne :)..to trzeba zawsze docenic :)
Pozdro
J.
Al Bundy
03-10-2006, 18:53
Ale mnie zainspirowałeś :) Już zrodził mi się pomysł w głowie :)
Fajna sprawa, super efekt !