PDA

Zobacz pełną wersję : Magda przebudzenie...

Jeger
08-06-2009, 14:44
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.arturjanczak.com/karolinaimagda/6.jpg)

asche
08-06-2009, 14:50
Dziewczyna na pewno jest sympatyczna, tylko co ona Ci zrobiła, że ją tak skrzywdziłeś tym zdjęciem?

Jeger
08-06-2009, 14:58
Dziewczyna na pewno jest sympatyczna, tylko co ona Ci zrobiła, że ją tak skrzywdziłeś tym zdjęciem?

Co jest nie tak twoim zdaniem, napisz proszę więcej, jestem ciekawy twojego odbioru czy chodzi o szumy kadrowanie lub jeszcze coś innego związanego z modelem.

asche
08-06-2009, 17:22
Przede wszystki obróbka, która jest dla mnie nie do przyjęcia - szum mógłby być ale pod warunkiem, że nie jest przesadzony. Robiłeś D200 z ISO ustawionym na 1000 - mam taką samą puszkę i wiem jak szumi na tej czułości.
Dwa, dziewczyna ma sympatyczną aparycję - ale niestety tego nie pokazałeś, ponieważ koc (?) zasłania jej twarz.
O kolorach to już wspominałem?

kroolik
08-06-2009, 20:21
ten nietypowy kadr dla mnie nic nie wnosi

Jeger
08-06-2009, 23:15
Przede wszystki obróbka, która jest dla mnie nie do przyjęcia - szum mógłby być ale pod warunkiem, że nie jest przesadzony. Robiłeś D200 z ISO ustawionym na 1000 - mam taką samą puszkę i wiem jak szumi na tej czułości.
Dwa, dziewczyna ma sympatyczną aparycję - ale niestety tego nie pokazałeś, ponieważ koc (?) zasłania jej twarz.
O kolorach to już wspominałem?

Przede wszystkim dziękuję za komentarze, Ja niestety nie umiem napisać komuś, że zdjęcie mi się nie podoba wole to przemilczeć.
Napiszę tylko kilka słów od siebie, wiem że szum i ostrość na tym forum to przekleństwo piętnowane zawsze ale ja go bardzo lubię, chyba dlatego ponieważ zdjęcie nie wydaje mi sie takie cyfrowe i sterylne, to taka pozostałość jeszcze z czasów wywoływania zdjęć tradycyjnymi metodami.
W obronie koca zasłaniającego część twarzy to specjalnie wybrałem taką fotografię ponieważ kojarzyła mi się najbardziej z tytułowym przebudzeniem niestety tym razem chyba tylko mi :)...wnioski, nie poddaje się ćwiczę dalej :)

Pozdrawiam serdecznie.

swiatlo
08-06-2009, 23:47
Chyba ciut przeartystycznione... :)

Bartek Witek
09-06-2009, 03:53
Szum itd mi zupełnie nie przeszkadza, ale koc faktycznie przesłania za dużo.
Niemniej jednak da się szybko wywnioskować, że piękna pani z pięknymi oczami kryje się za kocem.
Nie każ nam długo czekać na kolejne zdjęcia... :)