Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kłosy #
Piotr_ek
05-06-2009, 16:21
Witam
Dziś do pokazania mam coś takiego:
http://fc05.deviantart.com/fs49/f/2009/156/6/6/klosy_by_anoxado.jpg
ZAPRASZAM
pozdr, P.
semyazza
05-06-2009, 16:32
bardzo, ale to bardzo dobre
ta tonacja zdjecia - rewelacja - robi zezwyklego zdjecia piekna prace
gratki Piotrze, bdb praca:-D
Świetne ciepłe bw. Już wcześnie zauważyłem u Ciebie tę tendencję i uważam, że to bardzo dobry sposób obróbki :) .
wojtek6308
05-06-2009, 16:53
Ładna praca :) bardzo mnie się podobają wyeksponowane kłosy.
dawidlawecki
05-06-2009, 17:19
świetne ;)
Bardzo mi się podoba,..świetny kwadrat, dobra decyzja, że BW,..zupełnie nie odczuwa się braku koloru...Pozdrawiam.
grzebiesz w szufladzie??
fajna fota, ładnie się prezentuje w takim delikatnym BW
borregaard
05-06-2009, 19:05
Dobrze,że to nie jest całkiem B&W...Bardzo subtelne.To może się podobać.Gratki.!
Dla mnie troszkę do tej subtelności zbyt agresywna winieta u góry.
Ale reszta bez zarzutu. Kłosy wspaniałe.
BDB praca
Dla mnie troszkę do tej subtelności zbyt agresywna winieta u góry.
Szanuję oczywiście Twoją opinię ale spójrz, że dzięki temu takie rozmieszczenie winiety kieruje wzrok do środka kadru, co w przypadku takiego motywu jak zboże mz jest konieczne.
Szanuję oczywiście Twoją opinię ale spójrz, że dzięki temu takie rozmieszczenie winiety kieruje wzrok do środka kadru, co w przypadku takiego motywu jak zboże mz jest konieczne.
Oczywiście - ja rozumiem intencje autora i popieram, ale moim zdaniem nie powinna przechodzić aż do głębokiej czerni
Ale nie przechodzi :???:, ciągle widzę szczegóły w narożnikach. Tylko się nie pokłóćmy :) .
Tonacja bardzo fajna , ale nie urzekło mnie to zdjęcie jest takie nie piotr_ek-owe :D
Tylko się nie pokłóćmy :) .
Proszę Ciebie - nie żartuj :-D
Ale nie przechodzi :???:, ciągle widzę szczegóły w narożnikach. .
W sumie masz rację. Ale już wiem o co chodzi. Poranne spojrzenie dało inną wskazówkę. Dałbym troszkę zaciemnienia jeszcze na górnej krawędzi , pośrodku kadru. Zresztą - to są naprawdę drobne szczególy, które i tak zależą od autora. Tak to widział i już.
malasana
06-06-2009, 10:38
Swietne, nic nie zmieniaj w tym zdjeciu. Bardzo mi sie podoba, brawo!
Dobry, uspokajający obrazek. Mi się podoba.
Fajne, winieta dodaje smaku:-)
Zawiść to niskie uczucie, ale jak patrzę na to zdjęcie, to nie potrafię go opanować.
Gratulacje....
Nikonozaur
07-06-2009, 00:37
Nie dość, że ładne, to jeszcze dobre.