Zobacz pełną wersję : D80 blysk na druga kurtyne
jak to ustawic i co to daje?
pozdrawiam
Leatherface
03-06-2009, 22:15
Instrukcja obsługi ?
kronos28
03-06-2009, 22:16
pomoge (a rzadko mi sie zdarza odpowiadać na pytania, na które odpowiedź jest w instrukcji obsługi) - wciskasz przycisk trybu lampy błyskowej z boku aparatu i kręcisz pokrętłem
instrukcja obsługi strona 41 - do czego służy i jakie ma działanie tam też jest opisane. Aha nie pisz, że nie masz instrukcji, bo strona www.nikon.pl (http://www.nikon.pl) działa bez zarzutu (sprawdziłem) tak samo jak google (też sprawdziłem).
pomoge (a rzadko mi sie zdarza odpowiadać na pytania, na które odpowiedź jest w instrukcji obsługi)
zawsze wiedziałem, że jesteś dobrym człowiekiem ;) niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :D
co daje ? spróbuj zrobić fotkę wieczorem poruszającym się obiektom z dłuższym czasem (np. 1/4s) - fajnie jak jeszcze coś tam świeci i się rusza (heh), spróbuj na ulicy (tylko nie błyskaj kierowcom w oczy)... tyle kombinacji i zastosowań ile pomysłów
dzieki wielkie wszystkim:)
rzeczywiscie bylo w instrukcji, ale oczywiscie kto by czytal instrukcje;)
pozdrawiam i sorry za zasmiecanie
kronos28
04-06-2009, 21:24
zawsze wiedziałem, że jesteś dobrym człowiekiem ;) niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :D
jak będą, grzeczne i zaopiekują sie mną finansując me foto zachcianki na stare lata - to nie ma sprawy :D ;)
...ale oczywiscie kto by czytal instrukcje;)...
większość ludzi którzy mają problem z obsługą sprzętu, który jest dla nich najwyraźniej nazbyt skomplikowany...
Zbychu67
06-06-2009, 16:47
ale oczywiscie kto by czytal instrukcje;)
Jak mówi stare przysłowie:
Gdy wszystko zawiedzie - weź instrukcję obsługi :mrgreen: